Χατζηδημητρίου για Μενεγάκη: «Έχει την πολυτέλεια να πάρει τον χρόνο της»

Οσα είπε η προκάτοχος της παρουσιάστριας στον θρυλικό Πρωινό Καφέ

Δείτε όσα είπε η Πόπη Χατζηδημητρίου στο Breakfast@Star

Την Πόπη Χατζηδημητρίου συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star κι η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου. 

Πόπη Χατζηδημητρίου: Μοιράζεται τις δύσκολες αλήθειες της ζωής της

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και προκάτοχος της Ελένης Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1 στα μέσα της δεκαετίας του ΄90, ρωτήθηκε για την απόφαση της συναδέλφου της να αποχωρήσει από το Μεγάλο Κανάλι, μετά τη ρήξη που επήλθε στις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου της για την επόμενη σεζόν.

«Ένας άνθρωπος στην τηλεόραση, όπως η Ελένη, έχει την πολυτέλεια -κι όλοι θα πρέπει να το κάνουμε- να πάρει μια απόσταση, να πάρει τον χρόνο της και τον χώρο της για να δει ποιο θα είναι το επόμενό της βήμα», δήλωσε η Πόπη Χατζηδημητρίου για την Ελένη Μενεγάκη. 

Πόπη Χατζηδημητρίου: «Για μένα η τηλεόραση έχει ημερομηνία λήξης!»

«Πάντα χρειάζεται να παίρνεις μια απόσταση, όταν βλέπεις ότι θέλεις να κάνεις το επόμενό σου βήμα», τόνισε χαρακτηριστικά η ραδιοφωνική παραγωγός. 

«Δεν πρέπει να βαλτώνουμε σε τίποτα, ούτε στη δουλειά, ούτε στη σχέση μας. Όταν βλέπεις ότι είσαι σε μια καμπή και πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα, μείνει λίγο πίσω να πάρεις τις αποφάσεις σου και ξαναμπαίνεις. Η ζωή δεν είναι μία ευθεία γραμμή. Εγώ είμαι υπέρ του να παίρνεις τις αποστάσεις σου για να κάνεις καλύτερες επιλογές», κατέληξε στο σχόλιό της η Πόπη Χατζηδημητρίου, ενώ ξεκαθάρισε ότι δε σκέφτεται καθόλου να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top