«Πάγωσε» η Σκορδά: «Ακούγεται τ΄όνομά σου για το ΟΡΕΝ»

Κατσαρίδης: «Την πραγματική αλήθεια τη γνωρίζει μόνο η ίδια»

Η απάντηση της Σκορδά όταν ο Λεμπιδάκης είπε ότι το όνομά της ακούγεται για το ΟΡΕΝ- βίντεο Breakfast@Star

Το τηλεοπτικό του ρεπορτάζ περιέγραφε χθες ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Fay’s Time» και οι πληροφορίες του σε κάποιο σημείο άφησαν έκπληκτη τη Φαίη Σκορδά, αφού αναφέρθηκε στην ίδια. 

Μεσσαροπούλου για Σκορδά: Τα δύο πρόσωπα που ζήτησε για τη νέα σεζόν

«Έχει αρχίσει μία ονοματολογία στο κομμάτι του OPEN για την πρωινή ζώνη, που σε αυτή την ονοματολογία χωρίς να έχει γίνει κάποια προχωρημένη συζήτηση, εγώ έχω ακούσει και το όνομά σου. Μπορεί να μην είναι σωστό που το λέω, αλλά είναι στο πλαίσιο του ρεπορτάζ» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Φαίη Σκορδά: Με ψηλόμεση denim καμπάνα και τσαντάκι Chanel - Πόσο κοστίζει

Η παρουσιάστρια αν και εξεπλάγη, απάντησε με χιούμορ και στη συνέχεια εξήγησε πως όταν ένα συμβόλαιο λήγει, είναι αναμενόμενο να ακούγεται το όνομα κάποιου για το πού θα είναι τη νέα σεζόν.

«Ξέρω ποιος σε έχει βάλει να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα. Αυτός που σου απάντησε στα μηνύματα το πρωί, θα τον κανονίσω μετά. Ήταν αστείο αυτό εσωτερικό. Να πω κάτι για να το κλείσουμε. Σε οτιδήποτε καινούριο γίνεται θα με βρεις μπροστά σου, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι, γιατί είναι φυσιολογικό όταν ένα συμβόλαιο λήγει να ακούγεται το όνομα» απάντησε η Φαίη Σκορδά, με τον δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει ότι δεν τον έχει βάλει κανείς.

Το απόσπασμα της εκπομπής σχολιάστηκε από την παρέα του Breakfast@Star, με κάποιους να βρίσκουν «άβολη» τη στιγμή για τη Φαίη Σκορδά, και άλλους να σχολιάζουν πως το είπε στο πλαίσιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στο Breakfast@Star για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

Ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, πάντως, μιλώντας στο Breakfast@Star για τις τηλεοπτικές εξελίξεις, αναφερόμενος στη Σκορδά, είπε: «Η Φαίη είναι σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια. Κάποια σενάρια είναι υπαρκτά, κάποια δεν είναι και βγαίνουν από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Την πραγματική αλήθεια και το τι μέλλει γενέσθαι, το γνωρίζει μόνο η ίδια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top