Η Μαρίνα Σάττι στο Star.gr: «Έχουμε τη σκηνική παρουσία, θα τα σπάσουμε...»

Τι αποκάλυψε για όσα θα δούμε στη σκηνή της Eurovision 2024

Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου, σε ένα όμορφο και φιλόξενο spot στο κέντρο της Αθήνας, διοργανώθηκε η Press Day για τη Eurovision 2024 με παρούσα τη Μαρίνα Σάττι αλλά και όλη την ομάδα της. 

Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει για Μάλμε η φετινή μας εκπρόσωπος στη Eurovision, η ΕΡΤ κάλεσε τους δημοσιογράφους για να συνομιλήσουν με τη Μαρίνα Σάττι και να γνωρίσουν καλύτερα το κορίτσι που με αξιώσεις θα κρατήσει την ελληνική σημαία στη Σουηδία.

Μαρίνα Σάττι: Επιστροφή στις υποχρεώσεις της μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η Μαρίνα Σάττι στην Press Day της Eurovision 2024

Είναι αλήθεια πως μετά από αρκετά χρόνια, το ελληνικό ενδιαφέρον είναι ξανά αυξημένο γύρω από την ελληνική συμμετοχή. Το «Ζάρι» κατάφερε να αγγίξει Έλληνες και ξένους Eurofans και να τους κάνει να σχολιάζουν με μανία «Greece 2025» σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Η απήχηση της Μαρίνας στο κοινό είχε αντίκτυπο και στα στοιχήματα, με τους bookmakers να έχουν εδώ και καιρό στη δεκάδα το ελληνικό τραγούδι. 

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ερμηνεύει για πρώτη φορά live το Zari

Solmeister, VLOSPA, Μαρίνα Σάττι, Nick Kodonas, OGE

Ο φρέσκος αέρας που φέρνει τόσο το «Ζάρι», όσο και η ίδια η Μαρίνα Σάττι δε μοιάζουν με τίποτα απ' όσα έχουμε δει εδώ και χρόνια...

Μαρίνα Σάττι: «Έχουμε τη σκηνική παρουσία, θα τα σπάσουμε...»

Χαμογελαστή κι έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις όλων, η Μαρίνα Σάττι παραδέχθηκε πως μόνο με ένα τέτοιο τραγούδι θα μπορούσε να συμμετέχει στον διαγωνισμό. «Δεν το βλέπω ανταγωνιστικά, συναγωνισμός είναι... Θα είμαι ο εαυτός μου, όταν είμαστε ο εαυτός μας αυτό μετράει στον κόσμο!», λέει χαρακτηριστικά. 

Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Ειρήνη Δαμιανίδου, Μαρίνα Σάττι, Βασίλης Καραγιάννης, Mecnun Giasar (Majnoon), Ερασμία Μαρκίδη

Για τα επικριτικά σχόλια όσον αφορά το «Ζάρι», η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως δεν τα διαβάζει αναλυτικά. «Έτυχε να δω κάποιους τίτλους, γι' αυτό κι όταν με ρώτησαν... απάντησα. Χαίρομαι που από την αρχή είχε αντίκτυπο και δεν πέρασε απαρατήρητο το τραγούδι

Δε νομίζω ότι δείχνουμε κάτι που δεν είναι η Ελλάδα. Το video clip το γυρίσαμε στην πλατεία Μοναστηρακίου, στο Σύνταγμα, στην Ομόνοια, στον Λυκαβηττό όπως ακριβώς είναι σήμερα. Φυσικά υπάρχει και το χιουμοριστικό στοιχείο». 

Στην Επίδαυρο η Μαρίνα Σάττι - Κορυφαία του χορού στις «Ικέτιδες»

Η Μαρίνα Σάττι συνομιλεί με τους δημοσιογράφους στην Press Day

Για τη σκηνική της παρουσία στον ημιτελικό και - fingers crossed - στον τελικό (την οποία επιμελείται ο μετρ Φωκάς Ευαγγελινός!), η Μαρίνα Σάττι δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά. «Κοινά στοιχεία με τη χορογραφία του video clip θα έχουμε. Το τελευταίο μέρος της εμφάνισης είναι.... θα δείτε. Έχουμε τη σκηνική παρουσία, θα τα σπάσουμε... Πιστεύω πολύ στη χορογραφία μας», αρκέστηκε να πει.

Τέλος, ρωτήθηκε και για το video με την unplugged παρουσίαση που ετοίμασε για το «Ζάρι» η ελληνική συμμετοχή τις προηγούμενες μέρες. «Μας ζητήθηκε από την EBU να ετοιμάσουμε δύο βίντεο. Ένα με το τραγούδι μας, κι ένα με ένα άλλο τραγούδι. Σκέφτηκα τι να κάνω... Να γυρίσω το βίντεο σε ένα στούντιο με ωραίο φωτισμό και μία άλλη version του τραγουδιού; Δεν το ήθελα. Τα καλοκαίρια στην αυλή μας θυμάμαι να τα περνάω, όπως ακριβώς στο βίντεο!». 

Eurovision 2024: Το σχόλιο πρώην συμμετέχοντα για το Zari της Μαρίνας Σάττι

Η Ελλάδα εμφανίζεται στην 3η θέση του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2024, στις 9 Μαΐου.

 

*της Αθανασίας Βογιάρη 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top