MasterChef: Ο «δάσκαλος» μιλά για την αποχώρηση και προβλέπει τον νικητή

«Δεν υπάρχει κάποια κακία με κανένα παιδί», δήλωσε ο Γιάννης Γεωργίου

Μια από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις μέχρι τώρα στο MasterChef 2024 παρακολουθήσαμε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 12/4.

MasterChef: Αποχώρηση «βόμβα» από τον διαγωνισμό μαγειρικής!

Μπορεί το ταξίδι του Γιάννη Γεωργίου στον μαγειρικό διαγωνισμό να τελείωσε, αλλά εκείνος μίλησε για μια πολύ όμορφη εμπειρία από την οποία έμαθε πολλά. 

Γιάννης Γεωργίου: Τι δουλειά έκανε πριν το MasterChef;

Γιάννης Γεωργίου: Τι είπε ο ''δάσκαλος'' για την αποχώρησή του από τo MasterChef

Γιάννης Γεωργίου: Τι είπε ο ''δάσκαλος'' για την αποχώρησή του από τo MasterChef

«Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους κι έκανα νέους φίλους. Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να το κάνει, να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Γνώρισα μόνο φίλους, γιατί είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δε μου αρέσει να έχω αντιδικίες με άλλους ανθρώπους. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο 4-5 μήνες σε ένα σπίτι αποκτάς μια οικειότητα. Δεν υπάρχει κάποια κακία με κανένα παιδί γενικότερα. Τους σέβομαι όλους. Θα προσπαθήσω με όλα τα παιδιά να επικοινωνήσω μόλις τελειώσει το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιάννης στο Breakfast@star.

O «δάσκαλος» ήταν ο μόνος παίκτης μέχρι στιγμής που απέσπασε τέσσερα 10άρια. Άραγε, πίστεψε ότι θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος νικητής;

«Σίγουρα είχα κάποιες σκέψεις ότι μπορώ να πάω και πιο μακριά. Είδα ότι η ζωή τα φέρνει διαφορετικά. Στα μέσα του διαγωνισμού κατάλαβα ότι κουράστηκα ψυχολογικά. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μου στο MasterChef», απάντησε.

Κλείνοντας, έκανε τη δική του πρόγνωση για τη νικήτρια λέγοντας πως θεωρεί ότι θα είναι η Χριστίνα.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top