MasterChef: Αποχώρηση «βόμβα» από τον διαγωνισμό μαγειρικής!

«Μουδιασμένος» ο εξώστης - «Στάθηκε δίπλα μου σαν αδερφός»

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η σημερινή αποχώρηση! Οι τρεις υποψήφιοι κλήθηκαν να αντιγράψουν πιάτο του guest chef Γιάννη Μαρινόπουλο που ήταν μπούτι κόκορα κονφί.  

MasterChef: Ζουμερό μπούτι κόκορα κονφί

Ο Μάριος με 35 βαθμούς ανέβηκε πρώτος στον εξώστη. Έτσι το εισιτήριο για την τελική 12άδα του MasterChef 2024 «παίχτηκε» ανάμεσα στον Γιάνη και τον Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος Λούπο έκανε την έκπληξη ξανά «πετώντας» έξω από τον διαγωνισμό και τον Γιάννη Γεωργίου μετά τον Σταμάτη, με τον εξώστη να μην πιστεύει στα αυτιά του. 

MasterChef: Γιάννης για Μάριο: «Δεν μπορώ να βάλω μυαλό σε έναν άμυαλο»

MasterChef: Ο Γιάννης Γεωργίου αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από τον διαγωνισμό!

MasterChef: Ο Γιάννης Γεωργίου αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από τον διαγωνισμό!

Ο δάσκαλος αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τους κριτές και τους συμπαίκτες του: «Μισό κομμάτι χαίρεται, μισό λυπάται, πάντα θα έχω στην καρδιά μου όλο αυτό που έχουμε ζήσει εδώ με όλα τα παιδιά είμαι και λίγο συγκινημένος, αλλά φεύγω με χαμόγελο. Έτσι όπως ήρθα έτσι φεύγω και πραγματικά χαίρομαι που έζησα μέχρι εδώ αυτή την εμπειρία», είπε συγκινημένος «Κέρδισα κάποιους φίλους που θα τους έχω και εκτός, γνώρισα εσάς τους τρεις που δεν ξέρω αν θα είχα την τιμή να γνωρίσω», συμπλήρωσε και στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στη Μαρία Παναγοπούλου από την παραγωγή που όλο αυτόν τον καιρό τους φρόντιζε και τη φώναξε να έρθει δίπλα του. 

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω άλλα η αλήθεια είναι πως δε μου έρχονται λέξεις μόνο συναισθήματα. Είμαι σε φάση που μόνο την ποδιά μου μπορώ να αφήσω δε μου βγαίνουν λόγια».

MasterChef: Ο «δάσκαλος» παρέδωσε την ποδιά του στους κριτές

MasterChef: Ο «δάσκαλος» παρέδωσε την ποδιά του στους κριτές

Απαρηγόρητοι ήταν οι δυο φίλοι του με τον Σοφοκλή να λέει χαρακτηριστικά: «Κόσμος γκρεμίζεται για μένα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα».

Ενώ πολύ συγκινητικά ήταν και τα λόγια του Γιάννη Κούρτογλου για τον κολλητό του: «Χάρηκαν πολλοί που έφυγε ο δάσκαλος, στάθηκε δίπλα μου σαν αδερφός τον αγαπώ ρε φίλε γιατί τρεις μήνες ήμασταν μαζί και θα είμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας», εξομολογήθηκε.

MasterChef: «Μουδιασμένος» ο Γιάννης Κούρτογλου

MasterChef: «Μουδιασμένος» ο Γιάννης Κούρτογλου

«Σ' αγαπάμε δάσκαλε», του φώναξε την ώρα που αποχωρούσε. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

   

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top