Άση Μπήλιου: Η εβδομάδα ξεκινά με έκλειψη Ηλίου-Δε θα λείψουν τα απρόβλεπτα

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Η πολύ δυνατή ηλιακή έκλειψη της άνοιξης στον Κριό που πραγματοποιείται σήμερα μάς υπενθυμίζει τις ικανότητες μας και πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αν εκδιώξουμε τους φόβους και τις ανασφάλειες που λειτουργούν κατασταλτικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

Η έκλειψη Ηλίου σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό, ενεργοποιώντας πληγές του παρελθόντος ώστε να σταματήσουμε να τις αγνοούμε και να τις αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο προσπαθώντας να τις επουλώσουμε.

Η έκλειψη αυτή είναι θετική αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. Προσφέρει κίνητρο, έμπνευση και το απαραίτητο θάρρος να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις. Οι πειραματισμοί ευνοούνται. Είναι επίσης και μια ευκαιρία να αναζωογονήσετε την προσωπική σας ζωή ή να κάνετε το βήμα και να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο που σας αρέσει ερωτικά.

Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη όμως είναι ότι η έκλειψη πραγματοποιείται κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ίδιο ζώδιο του Κριού. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πιο υπομονετικοί γιατί οι εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top