Ελένη Τσολάκη: «Το έχω ζήσει και ήταν πολύ ψυχοφθόρο»

Τα λόγια της παρουσιάστριας μετά το πρόωρο φινάλε του «Mega Καλημέρα»

Την πρόωρη αυλαία του «Mega Καλημέρα» σχολίασε η Ελένη Τσολάκη, η οποία στο παρελθόν είχε βρεθεί στην ίδια θέση με την Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή «Τι λέει», που παρουσίαζε στον Alpha.

Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοίνωσε το τέλος του «Mega Καλημέρα» την 1η Μαΐου

«Είναι μια είδηση που όσο καιρό πριν και να την ξέρεις ή ότι και να ακολουθεί είναι μια είδηση που σε ταράζει, αφού δεν είναι στη φυσιολογική ροή της σεζόν. Είναι στενάχωρο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του «Πρωινού Σου Σου». 

Χείμαρρος η Ελεονώρα Μελέτη: «Δε θα αφήσω αυτήν την προσβολή να αιωρείται»

Και συνέχισε: «Όλο αυτό που συμβαίνει αυτή τη χρονιά με την Ελεονώρα ήταν λίγο ψυχοφθόρο. Οι φήμες, οι ιστορίες, τα συνεχή δημοσιεύματα πως ολοκληρώνεται η εκπομπή. Υπήρχε ένα έντονο παρασκήνιο για την εκπομπή και εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι γκρίζο σύννεφο για την καλή ενέργεια της εκπομπής. Σε επηρεάζει ψυχολογικά». 

«Το έχω ζήσει. Κόπηκε το “Τι λέει”, επικεφαλής της εκπομπής ήμουν, το έμαθα εγώ γιατί υπήρξαν κουβέντες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Για ένα μήνα εκείνη τη χρονιά λέγαμε “Πάμε και την επόμενη εβδομάδα; Συνεχίζουμε; Κοβόμαστε;”. Αυτό είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο. Αν εγώ τότε το μετέφερα σε όλα τα παιδιά της ομάδας, που τότε ήταν μια ομάδα 15 ατόμων με τι ψυχολογία θα δούλευαν μετά; Όταν είπαμε οριστικά ότι θα τελειώσουμε, είχαμε μια εβδομάδα να στεναχωρηθούμε και να κλάψουμε, μετά απορροφήθηκαν τα παιδιά σε άλλες παραγωγές του Alpha. Όταν ανακοινώνουν το τέλος αισθάνεσαι τόσο φορτισμένος και προτιμάς να κάνεις τις κουβέντες μετά σε προσωπικό επίπεδο», συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top