Η Ζήνα Κουτσελίνη πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ!

Το τραγούδι που γράφτηκε για την παρουσιάστρια του Star

Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού που έγραψε για εκείνη ο Στέλιος Μαργωμένος, συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρήκε τη σωσία της στην Τουρκία!

«Με τον Στέλιο Μαργωμένο γνωριζόμαστε από τη στιγμή που ήρθε για να πει την περιπέτεια υγείας του στην εκπομπή. Τότε αλληλοκοιταχτήκαμε και χτίσαμε μια σχέση. Κάποια στιγή μου έστειλε τους στίχους του τραγουδιού και μου λέει αυτό είναι για σένα. Αυτό το τραγούδι σκιαγραφεί τη δική μου ψυχή», ανέφερε για τη γνωριμία της με τον γνωστό στιχουργό. 

Φέτος εκτός από Ζήνα τα μεσημέρια, κάθε Τετάρτη στις 23:15, παρακολουθούμε και «Ζήνα το Βράδυ». Η παρουσιάστρια μίλησε για τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», που συνεχίζουν για 9η συνεχή χρονιά την επιτυχημένη τους πορεία στο Star, αλλά και την απόφασή της να ριχτεί στη «μάχη» της late night ζώνης.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Το μοναδικό κανάλι που έχω κάτσει τόσα πολλά χρόνια»

«Φτάσαμε αισίως στα 9 χρόνια αν συνεχίσουμε του χρόνου σημαίνει ότι θα είμαστε 10 χρόνια συνοδοιπόροι. Και φέτος ξεκίνησε και η βραδινή ζώνη με δυσκολίες, αλλά δεν τα παρατάμε».

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Breakfast@Star

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Breakfast@Star

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και όσα ακούγονται για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Για την Ελένη Μενεγάκη και τη φημολογία ότι έχουν «παγώσει» οι συζητήσεις της με το Mega, τόνισε: «Δεν το πιστεύω αυτό. Θεωρώ ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις. Ό,τι κι αν κάνει η Ελένη δεν το μαθαίνει κανείς. Λειτουργεί μεθοδικά στοχευμένα και πάντα έχει στοχοπροσήλωση στο τελικό αποτέλεσμα». 

«Η Φαίη όταν συζητά, κανείς δεν ξέρει με ποιον συζητά και κάτω από ποιες προϋποθέσεις. Αν έχει βγει κάτι προς τα έξω, δεν έχει βγει από τη Φαίη. Κρατάω μικρό καλάθι για όσα ακούγονται για εκείνη», είπε για τη Φαίη Σκορδά και τον τρόπο που διαχειρίζεται τις επαγγελματικές της προτάσεις. 

«Είναι η πιο δυναμική παρουσία του ΑΝΤ1. Τα κάνει όλα και συμφέρει», σχολίασε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ενώ για την ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει αποκάλυψε: «Για την ταξιδιωτική εκπομπή έχει κλείσει 8 επεισόδια, όπου θα κάνει και την παραγωγή». 

«Υπηρετεί ισοδύναμη ενημέρωση και lifestyle», πρόσθεσε τέλος για τον Γιώργο Λιάγκα.  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top