Ζήνα Κουτσελίνη: «Το μοναδικό κανάλι που έχω κάτσει τόσα πολλά χρόνια»

Όσα είπε η παρουσιάστρια από την κοπή πίτας του Star

Δείτε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star.gr

Στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Star βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης κι η Ζήνα Κουτσελίνη, που με τις δύο της εκπομπές, Αλήθειες με τη Ζήνα και Ζήνα το βράδυ, έχει κερδίσει για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό. 

Ζήνα Κουτσελίνη: Η εξομολόγηση για τον θυμό και το γράμμα στη μητέρα της

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έδωσε τις ευχές της για το κανάλι της. «Εύχομαι για το Star άλλη μια χρονιά γεμάτη πρωτιές, άλλωστε ο προηγούμενος μήνας ανέδειξε το Star πρώτο στο νεανικό κοινό. Φαίνεται ότι όλο το "χτίσιμο" των προηγούμενων ετών οδηγεί σε επιτυχίες κι εύχομαι τα καλύτερα κι αυτήν τη χρονιά», δήλωσε στην κάμερα του Star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραμένει σταθερά πρώτη στη ζώνη της με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραμένει σταθερά πρώτη στη ζώνη της με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Για τις δικές μου εκπομπές εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια ανοδική πορεία κι όσο περνάει ο καιρός να αγαπιούνται ακόμη περισσότερο. Άλλωστε φέτος κλείνει η ένατη χρονιά, κι ελπίζω να πάμε και για δέκατη. Είναι το μοναδικό κανάλι που έχω κάτσει τόσα πολλά χρόνια και νομίζω μου έχει πάει καλά. Δέκα χρόνια στο Star και χαίρομαι πολύ για αυτό!», πρόσθεσε. 

Zήνα Κουτσελίνη: «O πνευματικός μου μού έχει πει να μάθω να συγχωρώ»

Όσον αφορά στην καθημερινότητά της με δύο εκπομπές, δήλωσε: «Είναι πολύ δημιουργική, χαίρομαι πολύ για την επιλογή του σταθμού να κάνω και βραδινή ζώνη. Είναι μια ζώνη που χτίζεται, προσπαθεί να βρεί τα πατήματά της κι ελπίζω οι τηλεθεατές μέχρι το τέλος της σεζόν να την αγαπήσουν ακόμα περισσότερο».

Κάμερα: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top