MasterChef: Έκπληξη με τη βαθμολογία στο πιάτο της Ζωής - Ποιος αποχώρησε;

Άφωνος ο εξώστης!

Στη σημερινή Δοκιμασία Αντιγραφής η αγωνία χτύπησε «κόκκινο», καθώς ανάμεσα στα ονόματα που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση βρίσκονταν και κάποια φαβορί. 

MasterChef: Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας Για Τους Παίκτες

Πρώτη στον εξώστη με ζωγραφισμένη τη χαρά στο πρόσωπό της, ανέβηκε η Ζωή, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Ο δεύτερος που μπορεί να νιώθει ήσυχος, καθώς αντέγραψε αξιοπρεπώς το πιάτο της καλεσμένης chef Θεοδώρας Σακαγιάννη είναι ο Λευτέρης, διαψεύδοντας όσους τον ήθελαν να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία. 

MasterChef: Καπνιστό σκουμπρί με πουρέ από φασόλια και σταμναγκάθι

Ανάμεσα στους δύο συνονόματους που έμειναν στο τέλος, την πιο αδυνάμη προσπάθεια την είχε ο Χρήστος Γανίτης, ο οποίος ακόμα δεν πρόλαβε να γυρίσει πίσω, αποχωρεί ξανά από τον διαγωνισμό μαγειρικής, αυτή τη φορά οριστικά, αφού δε θα υπάρξει άλλη ευκαιρία.

Ο Χρήστος Γανίτης έβγαλε για δεύτερη φορά την ποδιά του κι αποχώρησε από το MasterChef 2024!

Ο Χρήστος Γανίτης έβγαλε για δεύτερη φορά την ποδιά του κι αποχώρησε από το MasterChef 2024!

«Δεύτερη φορά που το περνάω. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πάρα πολύ γεμάτος. Μόνο με καλές αναμνήσεις φεύγω πραγματικά», δήλωσε ο Χρήστος Γ. μπροστά στους κριτές.

Ενώ on camera σημείωσε πως η έξοδός του είναι σημαδιακή, για να βρίσκεται κοντά στη σύζυγό του, καθώς την επομένη της αποχώρησης, θα γιόρταζαν έναν χρόνο γάμου. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top