MasterChef: Ποιο μέλος από την γκρι μπριγάδα πήρε την ασυλία;

Έφτιαξε το τέλειο τηγανητό κοτόπουλο

Η αποψινή Δοκιμασία Ασυλίας χωριζόταν σε δύο στάδια, στα οποία έπρεπε να ανταποκριθούν τα τέσσερα από τα εφτά μέλη της γκρι μπριγάδας.

MasterChef: Απογοήτευση στους γκρι μετά την ήττα τους στην Ομαδική!

Στο πρώτο η Βιβή, ο Σταμάτης, ο Λευτέρης και ο Κώστας κλήθηκαν να φιλετάρουν άρτια τρία κοτόπουλα, ακριβώς όπως τους έδειξε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

MasterChef: Η γκρι μπριγάδα έβγαλε άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση

Πιο ικανοί σε αυτό το κομμάτι αποδείχθηκαν ο Κώστας με τον Λευτέρη, οι οποίοι προκρίθηκαν στη δεύτερη και τελευταία φάση, που τους ζητούσε να τηγανίσουν τέλεια το κοτόπουλο που μόλις είχαν μεριδοποιήσει. 

Ο chef Κοντιζάς ανέλαβε να ανακοινώσει το όνομα του νικητή, που θα έχει ασυλία και δε θα μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του. 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε δύο πολύ καλές προσπάθειες. Στα σημεία ένας από τους δύο έχει τηγανίσει καλύτερα τα κομμάτια κοτόπουλου, έχουν διατηρηθεί λίγο πιο ζουμερά συγκεκριμένα σημεία και δεν έχει χάσει και μέρος από το πανάρισμα. Σε αυτά στεκόμαστε.», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Λίγο καλύτερη προσπάθεια για αυτούς τους τρεις λόγους που μόλις ανέφερα είναι η προσπάθεια του Κώστα».

MasterChef: Ο Κώστας πήρε την ασυλία στην γκρι μπριγάδα 

MasterChef: Ο Κώστας πήρε την ασυλία στην γκρι μπριγάδα 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top