Χρήστος Γανίτης: Από τη... heavy metal μπάντα στο MasterChef!

«Ήρθα για να…ροκάρω το MasterChef», δήλωσε ο Χρήστος

MasterChef: Δείτε την οντισιόν του Χρήστου Γανίτη

Οι δυο μεγάλες αγάπες του Χρήστου Γανίτη είναι η μουσική και η μαγειρική. Ο ίδιος δηλώνει αυτοδίδακτος μάγειρας αλλά και… «μεταλάς»:  «Είμαι μάγειρας, αλλά είμαι και μουσικός. Παίζω κιθάρα, τραγουδάω… και τα συναφή. Μόνο heavy metal και τίποτα άλλο», δήλωσε στις οντισιόν με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.

Ετοίμασε ένα παραδοσιακό πιάτο ριζότο με σπανακόπιτα και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη λευκή ποδιά του MasterChef 2024.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Χρήστος ήταν ένας από τους παίκτες που επωφελήθηκαν από τη δεύτερη ευκαιρία στις οντισιόν.

Έτσι, ήταν ένας από τους πέντε τελευταίους παίκτες που μπήκαν στο MasterChef 8, πριν «κλειδώσει» το τοπ 24 που διαγωνίζεται για τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο.

Το βιογραφικό του Χρήστου Γανίτη

  • Ο Χρήστος Γανίτης είναι 36 ετών.
  • Είχε από μικρός κλίση προς τη μαγειρική.
  • Του άρεσε να μαγειρεύει παραδοσιακά φαγητά με τη γιαγιά του και συνεχώς να ανακαλύπτει καινούργιες τεχνικές και συνταγές.
  • Ως αυτοδίδακτος μάγειρας, έχει μάθει να εμπιστεύεται τη διαδικασία και την αργή πρόοδο και θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο διαγωνισμό, αποκομίζοντας ταυτόχρονα όσα περισσότερα μπορεί.
  • Μετά από προτροπή της γυναίκας του, ο Χρήστος άφησε πίσω τη metal μπάντα του και πήγε στο MasterChef 2024 για να «σαρώσει»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top