Cash or Trash: Ένα αντικείμενο γίνεται «μήλον της Έριδος» δύο αγοραστών

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο σήμερα Δευτέρα στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του «Cash or Trash» για την εβδομάδα 19/2/2024 - 23/2/2024

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Γιάννης φέρνει ένα αντικείμενο, που εντυπωσιάζει τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έχει διαγράψει ένα εξαιρετικά μεγάλο και ενδιαφέρον ταξίδι! Από το Λίβερπουλ στις Σέρρες και από τις Σέρρες στο δωμάτιο της εκτίμησης του Cash or Trash, με τελικό προορισμό το δωμάτιο των αγοραστών για μια δυνατή συμφωνία!

Με ένα αντικείμενο από την πρόσφατη συλλογή του, έρχεται ο Κώστας από τις Σέρρες και θυμίζει στη Δέσποινα Μοιραράκη κάποιον, που έχει περάσει ξανά από το δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Πρόκειται για απλή ομοιότητα ή μια ευχάριστη έκπληξη δύο αδελφών δημοσιογράφων από τις Σέρρες; Ένα ακόμα μυστήριο ξεδιπλώνεται στο Cash Or Trash!

Ο Μάνος είναι έξω καρδιά και μάλλον ο λόγος, που είναι τόσο χαρούμενος, είναι η πανέμορφη γενέτειρά του, η Σύρος. Η δυναμική του προσωπικότητα και ο στόχος του, να κάνει κάτι δημιουργικό στον τόπο που διαμένει, τον οδήγησε να σκεφτεί και να υλοποιήσει ένα σχέδιο για τη δική του σειρά οπτικών. Η αγάπη του για το design βρίσκει απήχηση μέσα από τα χρηστικά αντικείμενα του χώρου του. Ένα από αυτά θα αποτελέσει το «μήλον της Έριδος», ανάμεσα στον Γιώργο Δαράβαλη και την Ελομίδα Βισβίκη.

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος
Δ/νση Παραγωγής: Ράντι Λαβδανίτης
Αρχισυνταξία: Ολυμπία Νάκη
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top