MasterChef: Νέο Τεστ Δημιουργικότητας - Οι τυχεροί και οι άτυχοι του τροχού

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Δείτε εδώ το trailer της Τρίτης 13/2

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 12/2), η μπορντό μπριγάδα κατέκτησε τη νίκη με διαφορά στήθους και τελικό σκορ 6-5, στη δοκιμασία του Mystery Box.

κριτές masterchef

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Ο Μάριος Ιωάννου ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο της ημέρας στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

μάριος

Η γκρι μπριγάδα, μετά και τη Διαδικασία της Ψηφοφορίας, υπέδειξε την Τάνια Παλ ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή, επέλεξε να παραχωρήσει την ασυλία στον αντίπαλο αρχηγό, Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και να δώσει τη Βιβή Ζησιμοπούλου στην γκρι μπριγάδα, ώστε να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία στις δύο μπριγάδες.

Στο σημερινό Τεστ Δημιουργικότητας, η γκρι μπριγάδα επιθυμεί να πάρει τη ρεβάνς, σε μια μαγειρική δοκιμασία, που θα απαιτήσει από τους παίκτες όλη την εφευρετικότητά τους, αφού θα πρέπει να συνδυάσουν τεχνικές μαγειρικής με ασιατικά υλικά. Και σε αυτή τη δοκιμασία, η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή, θα είναι αυτή που θα διαμορφώσει τα ζευγάρια των μονομαχιών και όπως δηλώνει μοναδικός της στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

masterchef 2024

Ποια μπριγάδα στο τέλος της ημέρας θα αναγκαστεί να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top