MasterChef: Αποχώρησε ο Χρήστος από τον διαγωνισμό μαγειρικής!

«Οποιοσδήποτε να διαγωνιζόταν μαζί του, θα έφευγε» - Ποια το είπε;

Πιάτο του Χάρη Ζευγούλη, που ήταν ο guest chef του αποψινού επεισοδίου, έπρεπε να αντιγράψουν ο Χρήστος και η Βιβή, σε μια ακόμη απαιτητική Δοκιμασία Αποχώρησης.

MasterChef: Νίκος, Βιβή ή Χρήστος; - Ποιος κέρδισε τη δεύτερη ευκαιρία;

Η ώρα της κρίσης έφτασε κι ένας από τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σέρβιρε ωμή πατάτα στους κριτές. 

MasterChef: Ωμή πατάτα σέρβιρε σε κριτές και Χάρη Ζευγούλη ένας υποψήφιος

Όταν ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ποιον ανήκει η κάθε προσπάθεια, διαπιστώθηκε πως ο Χρήστος είχε κάνει την αστοχία, η οποία αποδείχθηκε τελικά μοιραία, μόλις αποκαλύφθηκαν οι βαθμολογίες, αφού τον έβγαλε εκτός διαγωνισμού.

Ο Χρήστος είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef!

Ο Χρήστος είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef!

«Φεύγει ένα φιλαράκι», είπε ο Μπάμπης, ο οποίος στεναχώρηθηκε με την αποχώρηση του Χρήστου.

Ο 31χρονος μάγειρας είναι ο δεύτερος παίκτης που χάνει η γκρι μπριγάδα με τον αρχηγό Λευτέρη να θεωρεί πως από τύχη η μπορντό μπριγάδα δεν έχει ακόμα καμία απώλεια. 

Η Γεωργία τέλος έσταξε φαρμάκι για τον Χρήστο λέγοντας πως θα έχανε με όποιον αντίπαλο κι αν έπαιζε: «Οποιοσδήποτε να διαγωνιζόταν με τον Χρήστο, ο Χρήστος θα έφευγε. Δεν τον θεωρώ καλό μάγειρα, δεν τον θεωρώ αντίπαλο, δεν τον θεωρώ ανταγωνιστικό και για μένα καλά κάνει και φεύγει, γιατί δε νομίζω πως θα είχε μέλλον. Απλά θα ταλαιπωρούσε όλους τους υπόλοιπους», τόνισε συγκεκριμένα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top