Cash or Trash: Δύο αγοραστές «μάχονται» για ένα ολόχρυσο διαχρονικό κόσμημα

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του «Cash or Trash» για αυτήν την εβδομάδα

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Η Δήνα έρχεται για δεύτερη φορά στο Cash Or Trash και φέρνει ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο αντικείμενο, με γυναικεία υπογραφή. Η ειδική τεχνική κατασκευής του, η αιγυπτιακή προέλευση, αλλά και το art nouveau design του αντικειμένου της Δήνας, είναι αρκετά σημαντικά στοιχεία για να δελεάσουν άνδρες και γυναίκες στο δωμάτιο των αγοραστών.

Η Αντιγόνη αγαπά τον χρυσό, αγαπά και το κόσμημα! Δεν θα μπορούσε να έρθει στο Cash Or Trash με κάποιο άλλο αντικείμενο παρά μόνο με ένα κόσμημά της, αφού απολαμβάνει να τα φορά, να τα ευχαριστιέται και να τα αλλάζει! Ίσως κάποιος από τους αγοραστές να χαρεί με τη σειρά του το ολόχρυσο διαχρονικό κόσμημα της Αντιγόνης. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης και η Ειρήνη Πλευράκη, μάχονται για να το αποκτήσουν! Κάποιος, όμως, θα χαλάσει το παιχνίδι των δύο αγοραστών. Άραγε στους δύο χωράει τρίτος;

Ο Νίκος ήρθε να ανάψει φωτιές στο Cash or Trash, παρά το γεγονός ότι το αντικείμενό του τις σβήνει! Ο πολυταξιδεμένος πωλητής διαθέτει μια μεγάλη συλλογή, που έχει αποκτήσει από τα ταξίδια του, από την οικογένειά του, αλλά και από τη μεγάλη του αγάπη για τα παλιά αντικείμενα. Έχοντας πλέον τη βάση του στη Βόρεια Ελλάδα, ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη φέρνει ένα μικρό δείγμα της συλλογής του στο Cash or Trash, με την υπόσχεση να ξαναέρθει και γιατί όχι να τον δούμε και από την πλευρά των αγοραστών στο μέλλον, ως γνήσιος συλλέκτης.

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top