Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδρασή της στην πρόταση για συνέντευξη της Λυμπεράκη

Όσα εξομολογήθηκε η παρουσίαστρια στην καλεσμένη της

Στην εκπομπή «Ελένη» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (16/01) η Νίκη Λυμπεράκη.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εκτός εκπομπής - Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη

Η δημοσιογράφος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια. Ένα από τα highlights της συνάντησης των δύο κυριών, ήταν η στιγμή που η Νίκη Λυμπεράκη εκάνε πρόταση για συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ξέρεις τι σκεφτόμουν εδώ ερχόμενη; Έχεις πολύ καιρό να δώσεις μια πολύ μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη ρε παιδί μου», είπε η Νίκη Λυμπεράκη. «Κάποιος λόγος θα υπάρχει», απάντησε με χαμόγελο η Ελένη Μενεγάκη. 

Η Νίκη Λυμπεράκη δημοσίευσε την πιο ρομαντική φωτογραφία

Μενεγάκη σε Λυμπεράκη: «Αν καταλάβω ότι μου παίρνεις συνέντευξη δεν με ευχαριστεί καθόλου»

Μενεγάκη σε Λυμπεράκη: «Αν καταλάβω ότι μου παίρνεις συνέντευξη δεν με ευχαριστεί καθόλου»

«Κάποιος λόγος υπάρχει σίγουρα. Το αφήνω αυτό εδώ… Έχεις πολύ καιρό να δώσεις μια τηλεοπτική συνέντευξη, να κάνεις ένα ωραίο ταξίδι, να πας σε ένα νησί των Κυκλάδων, θα πω την Άνδρο, θα κάτσεις να κάνεις ένα γύρισμα», συνέχισε η Νίκη Λυμπεράκη.

Τότε η παρουσιάστρια του Mega δικαιολογήθηκε, αποκαλύπτοντας ότι δεν της αρέσει να δίνει συνεντεύξεις. «Θα σου πω κάτι με όλη μου την ειλικρίνεια, ποτέ δεν μου άρεσε να δίνω συνεντεύξεις. Ποτέ. Ξέρεις τι μου αρέσει; Αν μπορείς μέσα από την κουβέντα που κάνουμε εδώ να με ρωτήσεις κάποια πράγματα χωρίς να καταλάβω ότι μου παίρνεις συνέντευξη, απαντάω σε όλα. Αλλά αν καταλάβω ότι μπαίνουμε σε αυτό δεν με ευχαριστεί καθόλου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top