ΕΜΜΥ 2024: Το φιλί διαρκείας των πρωταγωνιστών του The Bear στη σκηνή

Δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους οι πρωταγωνιστές

Δείτε το βίντεο για τα βραβεία ΕΜΜΥ από το Breakfast@Star

Μια ξεχωριστή στιγμή στα βραβεία ΕΜΜΥ χάρισαν οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς The Bear που απέσπασε έξι βραβεία. 

ΕΜΜΥ 2024: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Τρελαμένοι από τη χαρά τους οι συμπρωταγωνιστές Ebon Moss-Bachrach και Matty Matheson αντάλλαξαν ένα παρατεταμένο φιλί πάνω στη σκηνή, όταν ανέβηκαν να παραλάβουν τα βραβεία τους. 

Το φιλί ανάμεσα στους Matty Matheson και Ebon Moss-Bachrach άφησε εμβρόντητο το κοινό και τους τηλεθεατές!

Το φιλί ανάμεσα στους Matty Matheson και Ebon Moss-Bachrach άφησε εμβρόντητο το κοινό και τους τηλεθεατές! /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Στη σειρά ο Matty Matheson -σεφ στην πραγματικότητα- υποδύεται έναν εργάτη, ενώ ο Ebon Moss-Bachrach είναι ο ξάδερφος του σεφ τον οποίο υποδύεται ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ. 

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ με μπαστούνι στα ΕΜΜΥ - Τη χειροκροτούσαν όρθιοι

Ο Moss-Bachrach -κι ενώ όλο το καστ ήταν πάνω στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της καλύτερης κωνικής σειράς- πήγε προς το μέρος του Matheson τον άρπαξε και μέσα στον ενθουσιασμό του, τού έδωσε στο στόμα ένα φιλί διαρκείας

«Σ' αγαπώ Ebon», είπε εμβρόντητος ο Matheson μετά το φιλί. Αφού ανέκτησε την ψυχραιμία του, ο Matheson συνέχισε: «Αγαπώ τόσο πολύ τα εστιατόρια. Τα καλά, τα κακά... Είναι δύσκολο. Κάθε μέρα πρέπει να εμφανιζόμαστε και να μαγειρεύουμε και να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά τρώγοντας καθισμένοι γύρω από ένα τραπέζι. Είναι πραγματικά όμορφο. Κι όλοι εδώ έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια παράσταση μαζί και να κάνουμε τους ανθρώπους να νιώσουν καλά. Είναι καταπληκτικό. Είναι πανέμορφο».

Δείτε το βίντεο με το φιλί των πρωταγωνιστών της σειράς The Bear
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top