Δημοσιογράφος: «Απομονώθηκα, έγινα παχύσαρκη για να μη με πλησιάζει κανείς»

Όσα αποκάλυψε γνωστή παρουσιάστρια της ΕΡΤ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χριστίνας Βίδου

Καθημερινά βρίσκεται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΕΡΤ, ενώ για πολλά χρόνια έχει περάσει από τα δελτία ειδήσεων διάφορων καναλιών. 

Συγκινεί η Χριστίνα Βίδου: «Ένας μεγάλος έρωτας που είχα, σκοτώθηκε»

Ο λόγος για τη Χριστίνα Βίδου που το βράδυ της Δευτέρας φιλοξενήθηκε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την απώλειά του πρώην συντρόφου της που την έκανε να βυθιστεί στο πένθος και να απομονωθεί

Η Χριστίνα Βίδου παρουσιάζει την εκπομπή της ΕΡΤ Συνδέσεις, μαζί με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο

Η Χριστίνα Βίδου παρουσιάζει την εκπομπή της ΕΡΤ Συνδέσεις, μαζί με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο

«Τότε δεν ήμασταν μαζί. Απλά υπήρχε μια πολύ μεγάλη αγάπη από τη μεριά μου και δυσκολευόμουν να το ξεπεράσω. Τότε στον χώρο εργασίας δεν ήμασταν απλοί συνάδελφοι, ήμασταν φίλοι κι ο ένας ήξερε τον άλλον. Ήξεραν τα αισθήματά μου κι είπαν μην το μάθει η Χριστίνα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της ζωής μου. Εγώ θυμάμαι ότι τότε έκανα μία άρνηση. Είχα πάει στο νοσοκομείο κι ήμουν σίγουρη ότι ζει. Λέω ότι αποκλείεται και μετά έμαθα ότι δεν υπάρχει αποκλείεται στη ζωή και γιατί σε εμένα» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.  

«''Θα πεθάνει o μπαμπάς;'', ρώτησε η κόρη μου όταν τον είδε τελευταία φορά»

Η Χριστίνα Βίδου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Χριστίνα Βίδου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Οκτώ χρόνια απομονώθηκα εντελώς. Κοιτώντας πίσω κάποια τα έχω ξεχάσει. Δε θυμάμαι στιγμές μου, μόνο να δουλεύω πάρα πολύ. Είπα ότι εγώ δε θα πληγωθώ ξανά -πόσο εγωιστικό- κι έχτισα έναν τεράστιο τοίχο. Πρώτη φορά το λέω. Μεταφορικά δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν άφησα να με αγγίξει και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη ώστε να μην με πλησιάσει κανείς. Να μην είναι ελκυστικό όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Έχτισα αυτό του να μην το αγγίζει και πειράξει κανείς», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Βίδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top