Συγκινεί η Χριστίνα Βίδου: «Ένας μεγάλος έρωτας που είχα, σκοτώθηκε»

«Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου»

Συγκλόνισε η Χριστίνα Βίδου μιλώντας στο Στούντιο 4 για τον θάνατο του μεγάλου της έρωτα

Η Χριστίνα Βίδου είναι μία γυναίκα που έχει περάσει πολλές φουρτούνες στη ζωή της και έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Ένα τραγικό γεγονός που τη στιγμάτισε ήταν το τροχαίο δυστύχημα που είχε ο σύντροφός της, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο έρωτα.

«''Θα πεθάνει o μπαμπάς;'', ρώτησε η κόρη μου όταν τον είδε τελευταία φορά»

«Ένας μεγάλος έρωτας που είχα, σκοτώθηκε. Ήμασταν μικροί κι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η απώλεια με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων. Ήμουν 24 και μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Πένθησα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Να λες δε γίνεται. Αυτό το δεν γίνεται, δεν ήθελα να το ξαναζήσω. Ήμασταν στο “χωρίζω”. Ένα περίεργο πράγμα κι όχι ακριβώς ζευγάρι, αλλά τον αγαπούσα πάρα πολύ». Εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Συγκίνησε η Χριστίνα Βίδου μιλώντας για την απώλεια που τη στιγμάτισε/ φωτογραφία NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Συγκίνησε η Χριστίνα Βίδου μιλώντας για την απώλεια που τη στιγμάτισε/ φωτογραφία NDP Ανδρέας Νικολαρέας


«Πήγαινα κανονικά στη βάρδιά μου και με έπαιρναν τηλέφωνο, αν είμαι καλά. Με πήρε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και μου είπε θα σου πω κάτι. Έγινε ένα τροχαίο και χτύπησε ο Πάνος. Είναι στη Βούλα. Το έκλεισα και πήγα εκεί κατευθείαν. Στο αυτοκίνητο είχαν πει, μην πείτε την είδηση μέχρι να το μάθει η Χριστίνα. Μετά το άκουσα στις ειδήσεις. Δεν καταλάβαινα τότε ότι χτίζω έναν τοίχο για να μην μπορέσεις να με ρίξεις», πρόσθεσε η Χριστίνα Βίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top