Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Όταν ξεκίνησα διατροφή, μου κόπηκε το γάλα θηλασμού

Όσα είπε με αφορμή την εξομολόγηση της Εριέττας Κούρκουλου

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Εριέττα Κούρκουλου για τις εξαντλητικές δίαιτες και τον αντίκτυπο που είχαν στην περίοδό της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε τη δική της εξομολόγηση.

Εριέττα Κούρκουλου: Η ανάρτηση για την υγεία της

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ότι και εκείνη όταν έκανε εξαντλητικές δίαιτες μετά τη γέννηση του παιδιού της, της κόπηκε ο γάλα θηλασμού.

«Θέλω να σας πω και κάτι προσωπικό. Είναι πολύ λιγότερο δραματικό φυσικά από το να σου κόβεται ο κύκλος και να προσπαθείς να μείνεις έγκυος και να μην μπορείς αλλά όταν είχα πάρει πάρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και ήρθε το μωρό στη ζωή και το θήλαζα… Υπήρχε αυτή η πίεση να επανέλθει το σώμα. Ξεκίνησα σιγά σιγά να κάνω κάποια δίαιτα, κάποια διατροφή. Κόπηκε το γάλα. Αυτόματα.

Κατάλαβα ότι αυτό που έκανα στο σώμα μου είναι κόντρα σε αυτό που το σώμα μου καλείται να κάνει αυτή τη στιγμή. Οι γυναίκες ας κάνουν ό,τι θέλουν με τους θηλασμούς, όποια θέλει ας θηλάσει, όποια δεν θέλει ας μη θηλάσει αλλά ήταν καμπανάκι ότι δε μπορείς να τα κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα», είπε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου! 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top