Fame Story Φειδίας: «Θα συγκατοικήσουμε με τον Σωτήρη στην Αθήνα»

«Στόχος μου ήταν ο τελικός. Τα κατάφερα και είμαι ευγνώμων και ευτυχής»

«Είναι έμφυτη αυτή η ενέργειά μου. Είμαι υπερκινητικός. Μία κακή κριτική από τον κόσμο δεν μπορεί να με επηρεάσει. Ούτε  καν. Θα μπορούσε να με επηρεάσει η κακή κριτική των κριτών. Θα μπορούσε να με προβληματίσει και να πεισμώσει», είπε αρχικά ο Φειδίας λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Fame Story.

Μπορεί να έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό. Αυτό δεν είναι κάτι που τον στεναχώρησε όπως είπε στο Breakfast@star, αφού αρχικός του στόχος ήταν να φτάσει στον τελικό και κάτι τέτοιο επετεύχθη.

Fame Story Τελικός Φειδίας: «Δεν τελειώνει τίποτα. Πάμε στην κορυφή»

Fame Story: Οι δηλώσεις του Φειδά για τον Σωτήρη

Fame Story: Οι δηλώσεις του Φειδά για τον Σωτήρη

«Στόχος μου ήταν ο τελικός. Τα κατάφερα και είμαι ευγνώμων και ευτυχής. Δεν ξέρω τι έφταιξε κι αποχώρησα πρώτος. Ίσως η ψηφοφορία του κοινού».

Fame Story Φειδίας σε Τίτο: «Είναι επίσημο με τον Σωτήρη»

Στη συνέχεια, ο Φειδίας μίλησε για τον Σωτήρη σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Σωτήρη υπήρχε τεράστια υποστήριξη μεταξύ μας. Είναι επίσημο! Θα κυκλοφορήσουμε το τραγούδι μας με τίτλο: «Είμαστε εγώ κι εσύ» που γράψαμε στο σπίτι. Θα συγκατοικήσουμε με τον Σωτήρη στην Αθήνα. Είναι μια αρχή και για τους δυο μας. Εγώ θα έρθω από Κύπρο κι εκείνος από Κοζάνη».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top