Αναστασία Δημητρά: Έδειξε on air τα κόλπα που θυμάται από το ποδόσφαιρο!

Σε σοκ ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Η Αναστασία Δημητρά ήταν καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out», το βράδυ της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου. Ανάμεσα σε όσα είπε στη συνέντευξή της, η νεαρή καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο, με το οποίο ασχολούνταν σε μικρή ηλικία. Μάλιστα τότε, είχε παίξει και σε αντρική ομάδα.

Σε κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής της ζήτησε να του δείξει μερικά από τα κόλπα που θυμάται και τότε, η Αναστασία έβγαλε τα παπούτσια της και έκανε με την μπάλα που της έφεραν «ποδαράκια», όπως τα είπε. Όταν έδειξε όσα ήξερε, ενθουσίασε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, που τη χειροκρότησε.

αναστασια

Αναστασία: Η απάντηση για την καταγωγή της και το διαζύγιο των γονιών της

Η Αναστασία μίλησε επίσης και για τα σχόλια που δέχτηκε μετά την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για την καταγωγή της. 

«Αν ψάξεις, δε με ρώτησε ποτέ κανείς αν είμαι τσιγγάνα, μόνη μου βγήκα και είπα ότι ο προπαππούς μου είχε τσιγγάνικες ρίζες. Δεν έχουν χωνέψει ότι ένας άνθρωπος που είναι από άλλη χώρα ή έχει άλλες ρίζες έκανε κάτι. Αν έλεγα ότι είμαι από τη Σουηδία δε θα τους ένοιαζε. Αν έλεγα ότι είμαι από την Αλβανία, όμως θα τους ένοιαζε.

Όσο περνάνε οι γενιές θεωρώ ότι αυτός ο ρατσισμός θα εξαφανιστεί… Η γενιά μου ευτυχώς σε αυτά τα θέματα είναι πιο ανοιχτόμυαλη… Όλοι είμαστε άνθρωποι. Άλλωστε, δεν επιλέγουμε την καταγωγή μου. Νομίζω ότι δε σεβάστηκαν την ειλικρίνειά μου, με το να με ρωτάνε όλη την ώρα. Είπα από μόνη μου για την καταγωγή μου. Τόσο περίεργο φάνηκε; Με είδαν μελαχρινή, από που θα ήμουν; Από τη Βραζιλία; Από την οικογένειά μου πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου και της έλεγαν γιατί το είπα. Δέχομαι μηνύματα και από τσιγγάνους και από άλλους ανθρώπους που μου λένε μπράβo» εξομολογήθηκε η Αναστασία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top