Φάρμα - Άλκης & Νίκος: «Μπήκαμε στο παιχνίδι για τα λεφτά»

Όσα είπαν στο Breakfast@Star οι παίκτες που αποχώρησαν πριν την τετράδα

Δεν κατάφεραν να μπουν στην τελική τετράδα της Φάρμας και το βράδυ της Δευτέρας, τους είδαμε να αποχωρούν. 

Φάρμα: Ποιοι αποχώρησαν μία ανάσα πριν τον τελικό!

Το πρωί της Τρίτης ο Άλκης Λαδάς κι ο Νίκος Παρλάντζας φιλοξενήθηκαν στο Breakfast@Star, όπου μίλησαν για την εμπειρία τους στο παιχνίδι.

Δείτε τις δηλώσεις του Άλκη Λαδά

Ο Άλκης αρχικά μίλησε για τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν τόσο με τον Παρλάντζα όσο και με τον Γιώργο Γιαννούλα: «Ο Γιαννούλας είχε θέμα μαζί μου, γιατί νόμιζε ότι έκλεψα ζάχαρη από το μπαούλο τους», συμπληρώνοντας ότι είναι ένας παίκτης με στρατηγική. Ο Άλκης μίλησε και για τον ρόλο του Γιώργου Τσάμη στο παιχνίδι. «Μας έκανε τη ζωή δύσκολη», σχολίασε. Με χιούμορ μίλησε και για τη δουλειά του, αφού εργάζεται ως μάνατζερ γραφείου τελετών. «Δεν είναι αυτό το... κορακίστικο, είναι άλλη δουλειά» ξεκαθάρισε, ενώ για νικητή «είδε» τον Αλέξανδρο ή τον Γιαννακίδη.  

Φάρμα: Η ανησυχία του Παρλάντζα για την ασυλία

Στη συνέχεια, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο Νίκος Παρλάντζας, που ξεκαθάρισε τη θέση σου σε σχέση με τα όσα έγιναν στη Φάρμα. «Για μένα η Φάρμα ήταν η ζωή μου» ξεκαθάρισε αρχικά ο εκδορέας, προσθέτοντας ότι: «Στο παιχνίδι μπήκα για τα λεφτά».  

Φάρμα Γιώργος Τσάμης: Ο Παρλάντζας επιβάλλεται εξουσιαστικά στον χώρο

Ο Νίκος αναφέρθηκε και στην άποψή του για τον Γιώργο Γιαννούλα που άλλαξε βγαίνοντας από το παιχνίδι. «Θέλω να κοιτάξω στα μάτια τον Γιαννούλα και να μιλήσουμε για όσα έγιναν», είπε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top