Fame Story: Μη χάσετε το 11ο συναρπαστικό live με τον Νίκο Κοκλώνη 

Απόψε, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer για το 11ο live του Fame Story

Το 11ο θεαματικό Fame Story Live, με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, έρχεται απόψε, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21:00, για να μας χαρίσει μια βραδιά με ανατροπές, εκπλήξεις, ανεπανάληπτες στιγμές!  

Το επίπεδο έχει ανέβει και οι σπουδαστές της πιο διάσημης μουσικής, τηλεοπτικής Ακαδημίας θα μας χαρίσουν και αυτό το βράδυ Παρασκευής, δυνατές ερμηνείες και ξεχωριστές εμφανίσεις, διεκδικώντας τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού. 

Καλεσμένος της βραδιάς ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, που θα ανέβει στη σκηνή του Fame Story Live και θα ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες του.   

Fame Story Live: Διπλή αποχώρηση, διαφωνίες και μια συγκλονιστική ερμηνεία

Ο Δημήτρης Κλειδάς, η Άννα Πολτζόγλου, ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου κι ο Τίτος Λαχανάς είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση κι έρχονται στο live με στόχο να κάνουν την ερμηνεία της ζωής τους και να κατακτήσουν το κοινό αλλά και τους καταξιωμένους κριτές, Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο και Light!  

Ένας από τους τέσσερις θα απαλλαγεί από την αγωνία, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει σε ποιον χάρισε την ασυλία το τηλεοπτικό κοινό, μέσω της ψηφοφορίας, που ήταν ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μέχρι λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Fame Story Live.

Πολύ σύντομα, όμως, θα ξεκινήσει το καρδιοχτύπι για ένα νέο παίκτη, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει ποιος ακόμα σπουδαστής είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά από απόφαση του συμβουλίου των καθηγητών, σύμφωνα με την πρόοδο που σημείωσαν όλη την εβδομάδα. 

Fame Story: Ο σπουδαστής που κέρδισε την ασυλία κι οι νέοι υποψήφιοι!

Οι καθηγητές θα βρεθούν στο πλατό, δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη και απέναντι στους σπουδαστές για να αιτιολογήσουν την απόφασή τους. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη βραδιά γίνονται και πάλι τέσσερις!
 
Οι σπουδαστές θα ζήσουν την κορύφωση των προσπαθειών, που έκαναν όλη την εβδομάδα, όταν θα ανέβουν στη θεαματική σκηνή του Fame Story Live για να ερμηνεύσουν το τραγούδι, που τους έχει ανατεθεί.

Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό θα σώσει έναν από τους υποψήφιους μέσα από την ψηφοφορία του Live, ενώ η dream team των κριτών του Fame Story  Live θα κληθεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση. 

Για ποιους από τους τρεις υποψήφιους το ταξίδι του Fame Story θα φτάσει στο τέλος του; 

Η ανάθεση των τραγουδιών για το 11ο Fame Story Live Παρασκευή 8  Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Star!

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Της Άρνης το Νερό (Σταύρος Σιόλας) 
Φειδίας Ηροδότου – Impossible (James Arthur) 
Τίτος Λαχανάς – My Way (Frank Sinatra)
Αριστέα Αλεξανδράκη- Who's Lovin You (Jackson 5) 
Danny & Victor Ighodaro - Rollin' (Air Raid Vehicle)- Limp Bizkit  
Άννα Πολτζόγλου-  Always Remember Us This Way (Lady Gaga)
Δημήτρης Κλειδάς –  Εν Λευκώ (Νατάσα Μποφίλιου)
Γιάννης Στεφανίδης – Δυο Ψέματα (Αντώνης Ρέμος)

Ντουέτα
Σωτήρης- Γιάννης 
Για Να Σ' Εκδικηθώ- Δημήτρης Μητροπάνος/ Λάκης Παπαδόπουλος

Δημήτρης- Άννα
Εδώ Υπάρχει Ένας Έρωτας Μεγάλος- Μάκης Χριστοδουλόπος/Λίτσα Διαμάντη

Τίτος- Φειδίας
Όσο Έχω Εσένα-Στέλιος Ρόκκος/ Σάκης Ρουβάς

Αριστέα- Danny&Victor
Ya Habibi- Δέσποινα Βανδή/Kings

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live  είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

Fame Story Live, απόψε στις 21.00 στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top