Fame Story: Η ειρωνική διάθεση της Άννας δεν άρεσε στον Γιώργο Θεοφάνους

Δείτε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου το 31ο επεισόδιο 

Δείτε το trailer του 31ου επεισοδίου του Fame Story

Η Πηγή Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία για το καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα γυμναστικής κι ο Δημήτρης Κλειδάς εξακολουθεί να μην μπορεί να προσαρμοστεί.

Ο Τίτος Λαχανάς είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, καθώς πηγαίνει στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, για να δώσει συνέντευξη. 

Fame Story Τίτος: «Υπάρχουν οι συνθήκες στην Ακαδημία για να ερωτευτείς»

Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές κι έρχεται σε αντιπαράθεση με την Άννα Πολτζόγλου, όταν εκείνη δείχνει μια ειρωνική διάθεση. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους δείχνει στον Φειδία Ηροδότου το video clip του τραγουδιού που ηχογράφησαν.   

Το επόμενο πρωί, οι σπουδαστές παραλαμβάνουν ένα γράμμα σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να χωριστούν σε τρία group και να ντυθούν σαν μέλη συγκροτήματος, μια διαδικασία που αφορά το μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Οι σπουδαστές  παρουσιάζουν τα «συγκροτήματά» τους και στη συνέχεια, κάνουν το fitting των ρούχων, με τα οποία θα εμφανιστούν στο live της Παρασκευής 17/11.  

Fame Story: Εκνευρίστηκε η Στεφανία Ρίζου με όσα της είπε η Andrew

Ο Fipster συζητά με τη Megan Alcandara για όσα έγιναν στο μάθημά του, ενώ στο συμβούλιο των καθηγητών επιλέγεται ένας ακόμη προτεινόμενος προς αποχώρηση.

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία κι ανατροπές! 

Fame Story: Ψηφίστε τη σπουδάστρια που επιθυμείτε να παραμείνει στη μουσική Ακαδημία

Fame Story: Ψηφίστε τη σπουδάστρια που επιθυμείτε να παραμείνει στη μουσική Ακαδημία

Fame Story Academy: Δευτέρα – Τρίτη - Πέμπτη, αμέσως μετά τη Φάρμα.

Fame Story Live με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top