Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου: «Είσαι η Νο 1 κατίνα της τηλεόρασης»

Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Έλενα Πολυκάρπου και στη μέση η Κατερίνα Καινούργιου

Χαμός έγινε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου!

Σπύρος Μαρτίκας: Ληστής εισέβαλε στο φαρμακείο του στο Κερατσίνι

Αφορμή στάθηκε ένα θέμα που ανέδειξε η δημοσιογράφος σχετικά με τα σχόλια που γίνονται από χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι αναφέρουν ότι η ληστεία στο φαρμακείου του Σπύρου Μαρτίκα ήταν σκηνοθετημένη.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος, μετά την προβολή των σχολίων αυτών, ανέφερε: «Ντροπή, είναι ντροπή».

Στη συνέχεια, στην εκπομπή εμφανίστηκε ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανώς εκνευρισμένος, με όσα γράφονται στα social media και υποστηρίζουν ότι σκηνοθέτησε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor για να αποδείξει ότι λέει την αλήθεια, πρόβαλλε στην εκπομπή και ένα βίντεο από ληστεία σε γειτονικό του φαρμακείο.

Λίγο πριν κλείσει η σύνδεση, ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με την Έλενα Πολυκάρπου: 

«Κατερίνα, θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου, που για ακόμα μια φορά θέλει να με εκθέσει και το έκανε θέμα ενώ ξέρει την αλήθεια και επιβεβαιώνω την αλήθεια με τη δεύτερη ληστεία που έστειλα σε βίντεο. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή. Θέλει να με εκθέτει», ανέφερε σε έντονο ύφος ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είσαι καλά Σπύρο μου; Τι είναι αυτά που λες;», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Όταν είπα κιόλας το θέμα, είπα, “ντροπή” γι’ αυτό που τους κάνουν», υπερασπίστηκε τον εαυτό της με ήρεμο τόνο η δημοσιογράφος.

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής: 

Σ.Μ: «Έχεις γίνει η νούμερο 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης»

Κ.Κ: «Ώπα, ώπα, Σπύρο, σε στηρίζω τόση ώρα αλλά, αυτή τη στιγμή δε δέχομαι τέτοιες προσβολές για μια συνεργάτιδά μου, όπως η Έλενα, που είναι κυρία με “Κ” κεφαλαίο. Τεράστια ρεπόρτερ.

Σ.Μ: «Κατερίνα, θα σου πω κατ΄ ιδίαν τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία»

Ε.Π: «Τι σου έχω κάνει;»

Κ.Κ: «Τι είναι αυτά που λες; Ίσα ίσα που το παίξαμε το θέμα και η Έλενα είναι αυτή που μας είπε, “κοιτάξτε τι κάνουν στο παιδί”. Η Έλενα σε στήριξε, τι είναι αυτά που λες;»

Ε.Π: «Δε πειράζει»

Κ.Κ: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει τους συναδέλφους μου»

Ε.Π: «Άκου, εγώ έστω πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ πολλές φορές. Πληρώνομαι 28 χρόνια, είναι η δουλειά μου. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Ξαναδές πώς πάσαρα το βίντεο. Κατερίνα, θα φύγω, αλήθεια»

Σ.Μ: «Τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή ενός ανθρώπου και έρχεσαι εσύ να πεις ότι ήταν σκηνοθετημένη η ληστεία. Ντροπή σου Πολυκάρπου»

Κ.Κ: «Ποιος το είπε αυτό καλέ; Δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Σπύρο, όχι»

Ε.Π: «Ξαναβάλτε το να το δούνε κιόλας. Εγώ το είπα, ντροπή γι’ αυτά που βγαίνουν και λένε»

Σ.Μ: «Κατερίνα θα σου πω προσωπικά τι έχει κάνει»

Ε.Π: «Να τα πεις εδώ»

Κ.Κ: «Ό,τι και να μου πεις, για τη συγκεκριμένη συνεργάτιδα βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια κυρία και δε δέχομαι από κανέναν να θίξει τη συγκεκριμένη»

Σ.Μ: «Κατερίνα, θα σου πω κατ΄ ιδίαν τι συμβαίνει»

Ε.Π: «Να είμαι κι εγώ όμως εκεί»

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί από κανέναν να της πει το οτιδήποτε αρνητικό για την συνεργάτιδά της και προχώρησε σε διαφημίσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top