Ευγενία Σαμαρά: «Είμαι τέλεια», δηλώνει μετά τον χωρισμό

Ο λόγος που δε θα δει την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα

Απάντηση για το αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης του «Σασμού» έδωσε η Ευγενία Σαμαρά, μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star. «Δεν τα κοιτάω, φαντάζομαι πάει καλά» απάντησε η ηθοποιός.

Σαμαρά: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου, γιατί πια δε συμβαδίζουμε»

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος μοιράζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μεταξύ του «Σασμού», του «Switch» και της παράστασης «Ο Μισάνθρωπος», ρωτήθηκε και για τα νούμερα τηλεθεάσης του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει στην ΕΡΤ. Όπως είπε, τα μαθαίνει από συνεργάτες της, ωστόσο η ίδια δεν τα παρακολουθεί.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συνεργάτες της στο Ράδιο Αρβύλα. «Έχω επαφές με τα παιδιά από το Ράδιο Αρβύλα, σας στέλνουν τα φιλιά τους» είπε η ηθοποιός. Στην ερώτηση για το αν θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα τους, είπε «Νομίζω παίζουν απέναντί μου; Δεν ξέρω, δε θα τους δω».

Ευγενία Σαμαρά: «Είμαι τέλεια στην προσωπική μου ζωή»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. «Είμαι πολύ καλά, είμαι τέλεια» απάντησε στη σχετική ερώτηση. Υπενθυμίζεται ότι η Ευγενία Σαμαρά ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Ποιμενίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2014 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Εκδρομή» του ΑΝΤ1 και η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική.

Χώρισαν Σαμαρά – Ποιμενίδης: Full in love στην τελευταία τους έξοδο!

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από εννέα χρόνια σχέσης. 

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top