Σαμαρά: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου, γιατί πια δε συμβαδίζουμε»

Η τηλεοπτική «Στέλλα» του Σασμού για το ταξίδι της στην αυτογνωσία

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ευγενίας Σαμαρά στο “Happy Day”

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για το «ταξίδι» της στην αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση. «Προσπαθώ να ισορροπώ και να εξελίσσομαι, γιατί μια φορά είμαστε εδώ, που τη θυμόμαστε τουλάχιστον» είπε στο “Happy Day”.

Ευγενία Σαμαρά: Κόβουν την ανάσα τα ενσταντανέ από το Machu Picchu

Όπως εξομολογήθηκε η τηλεοπτική «Στέλλα» του «Σασμού», αυτό που θέλει ιδανικά είναι να βρίσκει το κομμάτι της συνειδητότητας. «Όταν είσαι συνειδητός και ζεις στο τώρα, παύεις και να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Δε λέω ότι είναι εύκολο… Κάπως εκεί το ψάχνω, καλά πάει… πότε πάνω και πότε κάτω» ανέφερε.

Η Ευγενία Σαμαρά σε επίδειξη των Mi-Ro στο ΟΑΚΑ, τον Μάιο του 2023/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Η Ευγενία Σαμαρά σε επίδειξη των Mi-Ro στο ΟΑΚΑ, τον Μάιο του 2023/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Ευγενία Σαμαρά: Βουτιές στον Ειρηνικό Ωκεανό με κορμί που κόβει την ανάσα!

Σε ερώτηση αν έχει διώξει από τη ζωή της τοξικούς ανθρώπους, απάντησε: «Δε θέλω να χωρίζω τους ανθρώπους σε τοξικούς ή μη… αυτά είναι φίλτρα που εμείς τα βάζουμε βάσει των πεποιθήσεων και των τραυμάτων μας. Εμείς τα βλέπαμε από τη μικρή δική μας οπτική. Είναι η αλήθεια μας, αλλά προσπαθώ να μην κρίνω τόσο εύκολα τους ανθρώπους». 

Συνέχισε λέγοντας: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου, έχουμε απομακρυνθεί γιατί πια δε συμβαδίζουμε μαζί. Αισθάνομαι ότι δεν περπατάμε στην ίδια διαδρομή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φταίω εγώ ή κάποιος άλλος. Απλά πια, αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη του…καλό είναι να την αναλαμβάνουμε και είναι πιο απελευθερωτικό από το να μπαίνουμε στη θέση του θύματος και λέω… εδώ μπορούμε, εδώ δεν μπορούμε».

Σαμαρά: Η αλήθεια για τη σχέση της με τον Παπασπηλιόπουλο μετά τον χωρισμό

Η Ευγενία Σαμαρά ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη από το 2014. Τον περασμένο Μάρτιο έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους. Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της, τον Απρίλιο του 2023, είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glow: «Στην προσωπική μου ζωή πιστεύω ότι έχω πετύχει την ισορροπία. Με τα πάνω με τα κάτω, αλλά δουλεύοντας προς το καλύτερο για μένα κυρίως, για την εξέλιξή μου. Όσον αφορά στο μέλλον, δεν έχω όνειρα, αλλά στόχους, γιατί τα όνειρα παραπέμπουν και σε κάτι που μπορεί να μη γίνει, ενώ εγώ αυτά που στοχεύω θα συμβούν, το πιστεύω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top