Ευγενία Σαμαρά: «Στην προσωπική ζωή μου έχω πετύχει την ισορροπία»

Οι δηλώσεις μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Ποιμενίδη

Δείτε βίντεο για την Ευγενία Σαμαρά από την εκπομπή Breakfast@Star

Για την απόφασή της να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, για τον ρόλο της στον Σασμό αλλά και την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Ποιμενίδη, μίλησε σε συνέντευξή της η Ευγενία Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά: Νέος άνδρας στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Ποιμενίδη;

Για την απόφαση να φύγει από την Θεσσαλονίκη και να έρθει στην Αθήνα, η Ευγενία Σαμαρά, είπε στο περιοδικό Glow: «Ήταν μια πυρηνική μου ανάγκη να φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Ένιωθα ότι το κομμάτι της εργασίας μου κι όλα αυτά που επιθυμώ να κάνω κάπως δε λειτουργούσαν με τον τρόπο ακριβώς που ήθελα εκεί, οπότε το επιζητούσα. Η μετάβασή μου στην Αθήνα δεν έγινε δηλαδή με άγχος, αλλά με μια βαθιά πίστη ότι εδώ που έρχομαι τα πράγματα θα είναι έτσι όπως τα έχω στο μυαλό μου και πολύ καλύτερα. Κι έτσι κι έγινε! Δεν ήρθα ούτε επειδή βρήκα δουλειά, ούτε γνωρίζοντας κόσμο, αλλά πραγματικά… έτσι! Είπα: "Θα πάω στην Αθήνα, γιατί θέλω”. Είχα μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα μιας σειράς τότε, η οποία θα παιζόταν στην τηλεόραση. Έκλεισα τις υποχρεώσεις μου με αυτήν στη Θεσσαλονίκη».  

Η Ευγενία Σαμαρά στα γυρίσματα της σειράς Σασμός

Η Ευγενία Σαμαρά στα γυρίσματα της σειράς Σασμός

Ευγενία Σαμαρά: Η ηλικία, o σύντροφός της και το υπέροχο στιλ της!

Για το πώς είναι η ζωή της μετά τον Σασμό: «Για μένα αυτά τα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ όμορφα απ’ όλες τις απόψεις. Η παραγωγή ξεκίνησε -ούτως ή άλλως- με εξαιρετική αγάπη, μεράκι και κέφι. Και λειτούργησε! Κάτι το απίστευτα θετικό, αφού αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, γεγονός που έδωσε και σε μας τεράστια δύναμη. Μία υπέροχη συνεργασία, από τους ανθρώπους που είναι μπροστά στις κάμερες μέχρι όλους όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές, πολύ δημιουργική. Έχω γενικά πάρα πολύ μεγάλη χαρά κι ευγνωμοσύνη για τον Σασμό. Ήταν ένα πολύ ωραίο δώρο στη ζωή μου… Όσο για τη στιγμή που θα έρθει να αποχωριστώ τον ρόλο μου, αυτό ξέρω καλά ότι είναι κάτι που συμβαίνει στη δουλειά μας συνέχεια, οπότε δεν είναι κάτι το οποίο με στενοχωρεί ή με απασχολεί. Όταν χρειαστεί να κάνει τον κύκλο του, θα τον πραγματοποιήσει και σε μένα θα μείνει η χαρά που μου προσέφερε κι όλη αυτή η εμπειρία. Ούτε με τρομάζει ούτε δε θέλω να γίνει. Ούτως ή άλλως, πρέπει κάποτε να συμβεί – όλα τα πράγματα στη ζωή πρέπει να καταλήγουν κάπου». 

Η Ευγενία Σαμαρά υπήρξε ζευγάρι με τον Γιάννη Ποιμενίδη εννέα ολόκληρα χρόνια!

Η Ευγενία Σαμαρά υπήρξε ζευγάρι με τον Γιάννη Ποιμενίδη εννέα ολόκληρα χρόνια! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Χώρισαν Σαμαρά – Ποιμενίδης: Full in love στην τελευταία τους έξοδο!

Τέλος για την προσωπική της ζωή, ανέφερε: «Στην προσωπική μου ζωή πιστεύω ότι έχω πετύχει την ισορροπία. Με τα πάνω με τα κάτω, αλλά δουλεύοντας προς το καλύτερο για μένα κυρίως, για την εξέλιξή μου. Όσον αφορά στο μέλλον, δεν έχω όνειρα, αλλά στόχους, γιατί τα όνειρα παραπέμπουν και σε κάτι που μπορεί να μη γίνει, ενώ εγώ αυτά που στοχεύω θα συμβούν, το πιστεύω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top