Φάρμα Σπύρος: Ξεκαθάρισε αν είναι ζευγάρι με τη Νάσια μετά την αποχώρηση

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

Το ταξίδι του Σπύρου στη Φάρμα έφτασε στο τέλος του. Ο ίδιος γνωστοποίησε στους συμπαίκτες του πως αποχωρεί οικειοθελώς, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.

Φάρμα: Ο Σπύρος ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του


Το πρωί της Τρίτης 31/10, βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@star και μίλησε για όλα όσα βίωσε στο παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε τη σχέση του με τη Νάσια, καθώς ήταν αρκετοί εκείνοι που σχολίαζαν πόσο κοντά είχαν έρθει.

Φάρμα: Η γαλάζια ομάδα παρεξήγησε την οικειότητα του Σπύρου με τη Νάσια

 

Φάρμα: Ο Σπύρος ξεκαθάρισε τη σχέση του με τη Νάσια

«Βλέπω κάτι πολύ περίεργο. Είναι σαν μερικοί να βλέπουν φαντάσματα. Γενικότερα, ειπώθηκαν πολύ βαριά λόγια. Με τη Νάσια δεν είχαμε δώσει κανένα δικαίωμα και μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το πώς το έβλεπαν οι άλλοι. Με τη Νάσια ήμασταν δυο καλοί φίλοι κι όχι ζευγάρι», δήλωσε για τη σχέση του με την παίκτρια της Φάρμας.

Ο Σπύρος Κοσμάς δεν έκρυψε την έκπληξή του βλέποντας τις δηλώσεις που έκανε η Έλενα στις κάμερες. «Αυτά που βλέπω τώρα στα κιου είναι εντελώς διαφορετικά με αυτά που μας έδειχνε. Έχει κάνει βαριές δηλώσεις. Έπεσα από τα σύννεφα. Η Έλενα δημιουργούσε προβλήματα. Μπροστά στις κάμερες είχε έναν άλλο εαυτό».

Φάρμα: Ο Σπύρος έκανε λόγο για βαριές δηλώσεις της Έλενας

Αν και στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας ακούστηκε ότι ο Σπύρος είναι 10 χρόνια σε σχέση, εκείνος το διέψευσε λέγοντας πως με τη σύντροφό του ήταν σε διάσταση πριν μπει στο παιχνίδι, αλλά δεν το είχε πει σε κανέναν.

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για προβλέψεις ως προς τον νικητή της Φάρμας, ωστόσο θεωρεί πως η Νάσια μπορεί να είναι η νικήτρια, αφού όπως σημείωσε είναι η πιο δυνατή γυναίκα που έχει γνωρίσει.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top