Φάρμα: Ποιον υπέδειξε η Έλενα πρώτο μονομάχο;

Δύο νέες παίκτριες στο στόχαστρο της αρχηγού

Η γαλάζια ομάδα δεν κέρδισε την πρώτη ασυλία κι έτσι η αρχηγός τους, Έλενα, βρίσκεται τώρα στη δυσάρεστη θέση να αποφασίσει ποιον συμπαίκτη της θα υποδείξει πρώτο μονομάχο.

Φάρμα: Η γαλάζια ομάδα παρεξήγησε την οικειότητα του Σπύρου με τη Νάσια

Η ίδια ήταν ανάμεσα στη Χριστίνα και την Ελεονώρα, επιλέγοντας τελικά τη δεύτερη, με τη δικαιολογία ότι έχει προσφέρει λιγότερα κι ας είναι και οι δυο τους νέες παίκτριες.

Φάρμα: Ο λόγος που η Γεωργία «τα έβαλε» με τον Γιαννούλα

Αρχικά η Έλενα είπε «Δε θα μας έπαιρνε σαν ομάδα, αν κάτι πήγαινε στραβά να μέναμε με τρεις άντρες και αναγκαστικά βρέθηκα ανάμεσα στη Χριστίνα και την Ελεονώρα. Την Πηνελόπη την απέκλεισα, επειδή αγωνιστικά έφερε πόντο σήμερα». 

«Ο λόγος που έφτασα σε αυτή την απόφαση, είναι επειδή η Χριστίνα πρόλαβε να κάνει πράγματα. Δεν είχα άλλο κριτήριο. Έπρεπε απευθείας να σας βάλω στο στόχαστρο και πραγματικά ζητάω συγγνώμη, γιατί δε θα ήθελα με τίποτα», είπε στη συνέχεια για να αιτιολογήσει την απόφασή της.

Φάρμα: Η Νάσια υπέδειξε πρώτη μονομάχο την Ελεονώρα

Φάρμα: Η Νάσια υπέδειξε πρώτη μονομάχο την Ελεονώρα

Σε περίπτωση που κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία, οι «πράσινοι» συμβούλεψαν την Ελεονώρα να μονομαχήσει με τη Νάσια, θεωρώντας τη τον πιο εύκολο στόχο από την αντίπαλη ομάδα. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top