Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι για τα ζώδια η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

H Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου μέσα από το Breakfstast@Star.

Ακόμη μια εβδομάδα του Οκτωβρίου (ευτυχώς η τελευταία) που παίζει παιχνίδια με το νευρικό μας σύστημα, καθώς κορυφώνονται οι αντιθέσεις του Ερμή και του Άρη από τον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο αλλά και η μεταξύ τους σύνοδος στον Σκορπιό. Ταυτόχρονα έχουμε τη δεύτερη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς, μια Πανσέληνο – έκλειψη Σελήνης στις 28/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης για το ζώδιό σας

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς με τη Σελήνη στον Υδροχόο και την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό. Και Σκορπιός σημαίνει: χρήμα, δύναμη και σεξ! Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες που ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο όλοι θα ψαχτούμε περισσότερο με τα οικονομικά μας, θα εξερευνήσουμε τις δυνατότητες συνεργασιών και ωφέλιμων οικονομικών συμφωνιών, επενδύσεων αλλά και πειθαρχίας στα έξοδα. Με Ήλιο, Ερμή και Άρη στον Σκορπιό θα έχουμε κίνητρο να μειώσουμε τη «χασούρα», να περικόψουμε πάγια αχρείαστα έξοδα και να βρούμε τρόπους να αυξήσουμε τα έσοδα μας.

Από την άλλη, τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας θα αφθονούν και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πώς διαχειριζόμαστε σχέσεις που μας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα, μας καταπιέζουν και προσπαθούν να μας ελέγχουν. Φυσικά θα αφθονούν και οι ερωτικές προκλήσεις, 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top