Fame Story: Αναμενόμενο! Οι καθηγητές έβγαλαν υποψήφια τη Χριστίνα

Μετά το ατυχές συμβάν με την Αλεξανδρα Κατσαΐτη

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 4o Fame Story Live

Μετά το ατυχές συμβάν με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και το συμβούλιο των καθηγητών που είδαμε στο Fame Story το βράδυ της Πέμπτης, ήταν λογικό υποψήφια προς αποχώρηση από τη μεριά των καθηγητών να είναι η Χριστίνα

Fame Story: Χριστίνα, Γιάννης & Άννα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Fame Story: Χριστίνα, Γιάννης & Άννα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έτσι, κατά τη διάρκεια του 4ου live, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι η Χριστίνα Ζιώγα θα είναι η τρίτη υποψηφία προς αποχώρηση, μαζί με τον Γιάννη και την Άννα, αφού η Αριστέα «σώθηκε» από το τηλεοπτικό κοινό. 

Fame Story - Χριστίνα: «Θα δω αν θα συνεχίσω. Δεν αντέχω άλλο!»

Fame Story: Ο Νίκος Κοκλώνης συζήτησε με την Ηρώ την υποψηφιότητα της Χριστίνας

Fame Story: Ο Νίκος Κοκλώνης συζήτησε με την Ηρώ την υποψηφιότητα της Χριστίνας

Aμέσως μετά, ο παρουσιαστής συνδέθηκε με την Ακαδημία για να συνομιλήσει με την Ηρώ για την υποψηφιότητα της σπουδάστριας

«Αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε μια απόφαση ομόφωνη, εγώ εξέφρασα κάποιες αντιρρήσεις για την επιλογή της κι ο λόγος είναι ένας. Πίστευα ότι μία ατυχής στιγμή δεν πρέπει να είναι αυτή που καθορίζει την εικόνα ενός ανθρώπου. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να συνδεθεί η επιλογή της με το συμβάν της προηγούμενης εβδομάδας, καθόλου, γιατί θα ήταν άδικο και για την ίδια», εξήγησε στη ζωντανή σύνδεση η Ηρώ. 

Fame Story: Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη Χριστίνα

«Η Χριστίνα έδειξε μια... αναστολή θα έλεγα. Της έλεγα "μίλησέ μου, έλα να τα πούμε, εγώ είμαι εδώ για αυτόν τον λόγο... ", η απάντησή της ήταν: "Δε θέλω να μιλήσω". Αφού με ακούει θέλω να της πω ότι εγώ είμαι εδώ κι αύριο και μεθαύριο, να 'ρθει να μιλήσουμε για όλα και να λύσουμε όλα τα προβλήματα, γιατί πιστεύω σε εκείνη και πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον κι αξίζει να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό της», συμπλήρωσε η διευθύντρια της μουσικής Ακαδημίας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top