Γιώργος Θεοφάνους: Αυτός θα είναι ο ρόλος του στο Fame Story

«Δε με νοιάζουν οι τίτλοι. Είμαι ο Γιώργος Θεοφάνους»

Ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρίσκεται στο Fame Story και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι εδώ για τους σπουδαστές. Με ενδιαφέρει το μουσικό τους κομμάτι. Τους παρακολούθησα και στα δυο live αλλά και μέσα στην Ακαδημία».

Fame Story: Oι ανατροπές και οι εκπλήξεις του χθεσινού Live

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σχολίασε και το γεγονός ότι η Εύη Δρούτσα είπε σε έντονο ύφος στους σπουδαστές ότι για να πουν ένα τραγούδι θα πρέπει να γνωρίζουν τον συνθέτη και τον στιχουργό.

Fame Story: «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο, αν συμβεί ξανά» - Έξαλλη η Εύη Δρούτσα

«Λοιπόν, δε θα ξανατραγουδήσετε γιατί το τραγούδι δεν είναι δικό σας! Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού! Άρα δεν κάνετε για αυτή τη δουλειά αν δε σέβεστε τους ανθρώπους που γράφουν τα τραγούδια για να τα λέτε εσείς και να βγάζετε μεροκάματο. Γιατί αυτοί δεν παίρνουν μεροκάματο, παίρνουν μόνο αυτό που θέλουν να σας δώσουν».

Γιώργος Θεοφάνους


«Ο λόγος της είναι μαγικός. Είμαι μαζί της. Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουμε, τουλάχιστον στο ελληνικό ρεπερτόριο, ποιος έγραψε τι. Αυτά τα κάνουν οι Αγγλοσάξονες. Εμείς οι Έλληνες έχουμε στα χέρια μας τραγούδια ποιήματα βραβευμένων ανθρώπων. Τραγουδάμε Σεφέρη, Ελύτη, Καββάφη, Γκάτσο. Τραγουδάμε ποιητές που στο εξωτερικό δεν τους έχουν δει ούτε με τα κιάλια», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στο Breakfast@star.

Όσο για τον ρόλο του στην Ακαδημία του Fame Story είπε: «Στην Ακαδημία μου ζητήθηκε να έρθω over all. Δε με νοιάζουν οι τίτλοι. Είμαι ο Γιώργος Θεοφάνους. Το όνομά μου είναι συνυφασμένο με τη μουσική και μόνο. Αυτό τα λέει όλα. Η αγάπη μας για τη μουσική τα λέει όλα. Αν χρειαστεί με τα παιδιά θα είμαι αυστηρός, θα είναι και γλυκός. Θα είμαι ο εαυτός μου. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω από τώρα πώς θα είμαι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top