Stars System: Πρεμιέρα για την Άση Μπήλιου το Σάββατο 14/10 στις 13:10

Η εκπομπή με τις προβλέψεις της αγαπημένης αστρολόγου επιστρέφει στο Star!

Δείτε το trailer του Stars System

Το «Stars System», η εκπομπή αστρολογίας, που συμπληρώνει 17 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Star, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 13:10!  

Άρης στον Σκορπιό 12/10/2023 – 24/11/2023: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Κάθε Σάββατο μεσημέρι η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου θα μας κρατάει συντροφιά με τις προβλέψεις της, θα παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις πλανητικές αλλαγές και την επιρροή τους και θα μας ενημερώνει για τις τυχερές αλλά και τις απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας, ώστε να κινηθούμε αναλόγως. Ακόμη, με την αστρολογική της ματιά, θα προσεγγίζει θέματα, πρόσωπα και εξελίξεις σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο.

Η Άση Μπήλιου κάνει πρεμιέρα με το Stars System το Σάββατο 14/10 στις 13:10 στο Star

Η Άση Μπήλιου κάνει πρεμιέρα με το «Stars System» το Σάββατο 14/10 στις 13:10 στο Star

Επιπρόσθετα, θα αναλύει σημαντικά αστρολογικά θέματα, πλανητικές όψεις, στοιχεία και θέσεις που υπάρχουν στον αστρολογικό μας χάρτη και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας αλλά και στις επιλογές που κάνουμε, τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο

Stars System: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το «Stars System» κάνει πρεμιέρα σε νέα ώρα! Στις 13:10 το μεσημέρι η αγαπημένη μας αστρολόγος Άση Μπήλιου μας υποδέχεται με τις προβλέψεις της για την Ηλιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται την ίδια μέρα, αλλά θα μας εξηγήσει και την επιρροή του  Άρη από τον Σκορπιό, που θα είναι έντονη και καταλυτική για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.  

Ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος στις 11/10 - Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Πάντα οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές κι εξελίξεις σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας ανάλογα με το ζώδιο, που πραγματοποιούνται. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στον Ζυγό αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας και θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον τους. Μέσα από την ολοκλήρωση κάποιων κύκλων θα δημιουργηθεί ο χώρος για να κάνουμε νέα ξεκινήματα στη ζωή μας, να αισθανθούμε πιο γεμάτοι και πιο ολοκληρωμένοι. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και η διέλευση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, αφού ο φιλοπόλεμος πλανήτης θα φέρει βαθιές συνειδητοποιήσεις για τις επιλογές, που έχουμε κάνει στη ζωή μας. 

Ποιοι θα έχουν ξαφνικές αλλαγές κι απρόοπτα και ποιοι θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει; 
Ποιοι θα αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο; 
Ποιοι θα βρουν τη δύναμη να ακολουθήσουν τα όνειρα τους και να αφήσουν πίσω τους πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν τους επιτρέπουν να εξελιχθούν; 

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας

Οι απαντήσεις στο «Stars System», το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 13:10 στο Star!

Παρουσίαση: Άση Μπήλιου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Τόνια Σαγιάκου
Σκηνοθεσία: Τάσος Σινάπης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Αρχισυνταξία: Ηλιάνα Τσαγκάρη
Διεύθυνση Παραγωγής: Κλαούντια Γιασίμι
Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Βλάχος
Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel productions 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Stars System

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top