Ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος στις 11/10 - Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο Breakfast@Star

Αφού λοιπόν στην ανάδρομη πορεία όλους τους προηγούμενους μήνες έγινε το μεγάλο ξεκαθάρισμα, αμφισβητήσαμε ανθρώπους και καταστάσεις και συνειδητοποιήσαμε τι δεν λειτουργεί, τώρα που Πλούτωνας γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία, από τις 11 Οκτωβρίου 2023  μέχρι τις 21 Ιανουαρίου του 2024 που θα περάσει μετά από 14 ολόκληρα χρόνια που βρισκόταν στον Αιγόκερω πλέον στον Υδροχόο, είναι η στιγμή των αλλαγών. Η αλήθεια θα βγει στο φως, όσο επίπονη κι αν είναι, και καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις, είτε για τα ερωτικά είτε για τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσουμε θέματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, να εστιάσουμε σε έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων και κυρίως να δράσουμε πλέον χωρίς να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος και να μην πέσουμε στις ίδιες παγίδες.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας

Ο Πλούτωνας είναι για τον καθένα από εμάς μια προσωπική υπόθεση και ένας πλανήτης ο οποίος λειτουργεί κυρίως εσωτερικά και υπόγεια, επομένως οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από μέσα. Θα πρέπει μάλιστα να έχουμε στο μυαλό μας ότι όσο αντιστεκόμαστε στην αλλαγή και όσο καταπιέζουμε τα ένστικτα μας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η έκρηξη του Πλούτωνα και τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τη διαχειριστούμε στην πορεία. Όσο παρεκκλίνουμε από την εσωτερική μας αλήθεια, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σύγκρουση και η κρίση που θα βιώσουμε.

Εάν το προηγούμενο διάστημα ψάξατε, αναζητήσατε την αλήθεια και αφουγκραστήκατε τις βαθύτερες επιθυμίες σας, τώρα θα είστε πιο δυνατοί και πιο συνειδητοποιημένοι να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές και να διαμορφώσετε τη ζωή σας με βάση την καινούρια γνώση. Νέα επιχειρηματικά σχέδια, νέες μεταμορφωτικές σχέσεις και νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, αρκεί να γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε και με ποιον τρόπο θα κινηθείτε ώστε να το πετύχετε.

Δείτε αναλυτικά ποια ζώδια επηρεάζει στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top