Τροχός της Τύχης: Έκανε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του!

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης επέστρεψε στο Star!

Την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του έκανε σήμερα, Δευτέρα 18/9 ο «Τροχός της Τύχης».

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επέστρεψε από σήμερα στο νέο πρόγραμμα του Star!

Τροχός της Τύχης

Σε ανανεωμένο πλατό και πάντα συναρπαστικός, ο «Τροχός της Τύχης» γυρίζει δυνατά για 10η χρονιά και όλοι μας έχουμε ξανά την ευκαιρία να απολαύσουμε το αστείρευτο χιούμορ και τον ενθουσιασμό του Πέτρου Πολυχρονίδη, τη χαρά του παιχνιδιού, την αγωνία του αποτελέσματος και την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του Πέτρου, να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Πώς παίζεται ο Τροχός;

Όπως πάντα, στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη και για το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top