Χρ. Παππά: «Η σχέση μου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν ήταν η καλύτερη»

Η γνωστή επιχειρηματίας ανακρίθηκε από τη Φωτεινή Ψυχίδου

Δείτε όσα είπε η Χριστίνα Παππά στη Φωτεινή Ψυχίδου

Μέσα από τη νέα στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου στο Breakfast@Star, «Ξέρω το Ένοχο Παρελθόν Σου», η Χριστίνα Παππά απάντησε σε μια σειρά από «γαργαλιστικές» ερωτήσεις.

Η γνωστή επιχειρηματίας δήλωσε πως είναι cool πεθερά και ότι στο τέλος η νύφη της, Άννα Μπεζάν. της δίνει πάντα δίκιο, όποτε έρχονται σε αντιπαράθεση. 

«Θα ήθελα να με έχω πεθερά, γιατί πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη πεθερά του κόσμου. Η νύφη μου μπορεί να κάνει επικούς καβγάδες μαζί μου, την αφήνω, εγώ κλείνω την πόρτα και φεύγω και μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “πόσο δίκιο έχεις”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά. 

Στη συνέχεια τόνισε πως δεν ανάγκασε τον γιο της με τη σύντροφό του να δώσουν το όνομά της στην κόρη τους, αλλά το αποφάσισαν μόνοι τους. «Η εγγονή μου θα πάρει το όνομά μου, δεν άσκησα καμία πίεση στα παιδιά, δεν είπα τίποτα», δήλωσε.

Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτεται στη Φωτεινή Ψυχίδου

Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτεται στη Φωτεινή Ψυχίδου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, μίλησε για την παρεξήγηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την αποκατάσταση της σχέσης τους στα... μπουζούκια.

«Η σχέση μου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν ήταν η καλύτερη, λόγω της εκπομπής “Στην πρίζα”. Τα βρήκαμε όμως στα μπουζούκια». 

Τέλος, δε δίστασε να αποκαλύψει αναφορικά με τη σεξουαλική της ζωή πως έχει προσποιηθεί πονοκέφαλο, προκειμένου να αποφύγει την ερωτική επαφή. 

«Εννοείται ότι υπάρχει ζωή και χωρίς το σεξ, παλιά έλεγα βλακείες. Όσο μεγαλώνεις είναι όλο και πιο έντονο. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω αποφύγει το σεξ, προσποιούμενη ότι έχω πονοκέφαλο. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω προσποιηθεί οργασμό. Με έχουν κερατώσει αλλά εγώ δεν έχω κερατώσει», είπε με ειλικρίνεια. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top