Καινούργιου: «Σημασία έχει να βρεις έναν καλό άνθρωπο, όχι τα λεφτά»

«Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής της «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια

Γονείς έγιναν χθες Πέμπτη 14/9 για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη.

Η Κατερίνα Καινούργιου που είναι κολλητή φίλη της φαρμακοποιού, την επισκέφθηκε την ίδια μέρα στο μαιευτήριο και σήμερα, μιλώντας για την επίσκεψή της στο μαιευτήριο μέσα από την εκπομπή της, δεν κατάφερε συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μουζουράκης & Κόζαρη: Η φωτογραφία της Καινούργιου απ' το μαιευτήριο!

κατερινα καινουργιου

«Φεύγοντας από το μαιευτήριο, ήμουν με τη μητέρα της Μαριλού και ήταν και ο Πάνος εκεί με τη μαμά του. Ο Πάνος λοιπόν, είπε κάτι που μου έμεινε, είπε στη μαμά της Μαριλού, “μπήκα σε μια υπέροχη οικογένεια και δημιούργησα μέσα σε αυτή και τη δική μου”. Ανατρίχιασα και λέω, “Χριστέ μου, έναν τέτοιο άντρα θέλω, με τέτοια φιλοσοφία”» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια πρόσθεσε, «Μέσα στα ευχάριστα, υπάρχουν και πολλές συγκινήσεις γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους θυμάσαι ιστορίες και είναι… Χθες, όταν γύρισα σπίτι μου, έλεγα, “αυτή είναι η ουσία της ζωής”. Έβλεπα τη φίλη μου τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη… Όλα τα άλλα, λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις, δεν έχουν σημασία. Τίποτα. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, για όσους το θέλουν φυσικά γιατί υπάρχει και κόσμος που δε το θέλει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top