Breakfast@Star: Η ατάκα που έκανε την Ελένη Χατζίδου να «λιώσει» στα γέλια

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε γέλια

Mία ατάκα της Μαίρης Αργυριάδου στο Breakfast@Star ήταν αρκετή για να κάνει την Ελένη Χατζίδου να «λιώσει» από τα γέλια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Συγκεκριμένα, την ώρα που το πάνελ του Breakfast συζητούσε για την αναβολή της πρεμιέρας του «I’m a Celebrity, Get me out of here» στον ΣΚΑΪ, η Μαίρη Αργυριάδου είπε αρχικά: «Υπάρχει πρόβλημα με τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος. Δεν έχουν κλείσει απ’ ό,τι κατάλαβα όλους τους celebrities και όσοι δέχονται τηλεφωνήματα από την παραγωγή φοβούνται. Λένε: έτσι θα είναι;».

«Το είπε όμως ο Γιώργος Λιανός ότι θα προσαρμοστούν στα ελληνικά δεδομένα. Την κατσαριδούλα με το τζατζικάκι…», σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Έκαναν άπειρες ερωτήσεις στην παραγωγή. Θέλουν να υπογράψουν συγκεκριμένα πράγματα, σου λέει: μη με βάλεις μετά να κάνω άλλα πράγματα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ; Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει στο εξωτερικό, απλώς έχω δει τα πλάνα που έχουμε παίξει με τα ζουζούνια και τα λοιπά. Παντού πάνε celebrities; Σε όλες τις χώρες;», ρώτησε αμέσως μετά η Ελένη Χατζίδου, για να πάρει την… επική απάντηση από τη Μαίρη Αργυριάδου: «Γι’ αυτό και λέγεται: ’m a Celebrity. Αλλιώς θα έλεγαν: έι, αδερφέ, get me out!».

Το σχόλιο της Μαίρης Αργυριάδου έκανε την Ελένη Χατζίδου να «κλάψει» στα γέλια!

χατζιδου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top