Καλοκαίρι Yes: Το διαφορετικό φινάλε μέσω της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος»

Το «αντίο» των συντελεστών στους τηλεθεατές

Αυλαία έριξε το πρωί της Παρασκευής (08/09) το «Καλοκαίρι Yes» με τους συντελεστές να αποχαιρετούν λίγο διαφορετικά τους τηλεαθεατές. 

Μαριάντα Πιερίδη: Με δάκρυα στα μάτια στην έναρξη του Καλοκαίρι Yes

Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας και του καταστροφικού περάσματος της κακοκαιρίας Daniel από τη Θεσσαλία και όχι μόνο, η καλοκαιρινή εκπομπή του Open δε βγήκε στον αέρα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, δίνοντας τη θέση της στην ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Πιερίδη - Τριαντάφυλλος: Η απίστευτη κόντρα στον αέρα

Η Μαριάντα Πιερίδη με τον Τριαντάφυλλο, τη Φελίσια Λαπάτη και την υπόλοιπη παρέα, βρέθηκαν στο στούντιο και μοίρασαν ευχαριστίες σε ζωντανή σύνδεση από την «Ώρα Ελλάδος» στο τηλεοπτικό κοινό που τους παρακολουθούσε σχεδόν δύο μήνες και σε όσους βοήθησαν στη μετάδοση του προγράμματος. 

«Η επικαιρότητα έχει πάρει την πρώτη θέση, είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, σε όλους εκείνους που περνούν δύσκολα αυτές τις ώρες. Εμείς απλά θα χαιρετήσουμε, θα στείλουμε ένα γλυκό φιλί, την ενέργειά μας και την αγάπη σε όσους ήταν στην παρέα μας αυτό το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα θετικά», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Εγώ θέλω να πω στον κόσμο ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πρέπει όλα στην χώρα μας να γίνονται γρήγορα και η πολιτεία να βοηθάει τους ανθρώπους που κινδυνεύουν και είναι σε δύσκολες στιγμές. Να μην περιμένουμε να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο και μετά να συζητήσαμε στα πάνελ και στις ειδήσεις. Να κάνουμε τα πάντα και να πανηγυρίζουμε κάτι σωστό», συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος. 

Καλοκαίρι Yes: Το διαφορετικό φινάλε μέσω της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος»

Αυλαία για το «Καλοκαίρι Yes» μέσα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας αγκάλιασε ο κόσμος, για όλο αυτό που ζήσαμε για πρώτη φορά οι περισσότεροι από εμάς. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το καλοκαίρι για εμάς και δεν το λέω με την έννοια ότι σκάβαμε, αλλά η ψυχολογία μας ήταν χάλια, κληθήκαμε να κάνουμε κάτι για το οποίο δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ανταπεξέλθουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ», κατέληξε η Φελίσια Λαπάτη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top