First Dates: Ευτυχισμένο το Twitter με το ραντεβού Αλέξανδρου - Ανδρέα

«Ιστορική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση», σχολιάζουν οι χρήστες

Στο νέο επεισόδιο του First Dates την Κυριακή 18/6, οι τηλεθεατές του Star παρακολούθησαν το πρώτο τυφλό ραντεβού ομόφυλου ζευγαριού.

Ο Ανδρέας από την Πάτρα και ο Αλέξανδρος από την Ορεστιάδα συναντήθηκαν στο εστιατόριο του τηλεπαιχνιδιού, προκειμένου να βρουν τον έρωτα. 

«Έχω μεγαλώσει σε επαρχία οπότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πολύ επαρχία, πιο βουκολικά πεθαίνεις. Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα που είναι στον Έβρο πάνω. Προσωπικά έχω αυτοπεποίθηση, δε με ενοχλεί τόσο τι θα πούνε» είπε αρχικά, ο Αλέξανδρος.

first dates

«Εγώ ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να μη με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Έχω μεγαλώσει και με έναν τέτοιο τρόπο όπου άμα δεν μπορούσες να μπεις στα κριτήρια και τα κουτάκια, τα οποία θα ήθελαν να δουν οι άλλοι εσένα, θα είχες θέμα. Οπότε κατά κάποιο τρόπο καταπίεζα λίγο τις ανάγκες μου, τον τρόπο έκφρασης μου από το ντύσιμο ως τον τρόπο που μιλούσα και τα ενδιαφέροντα μου για να μπορέσω να είμαι λίγο πιο "διακριτικός". Εντάξει, τώρα, βλακείες. Όταν όμως ήμουν πιο μικρός είχα και εγώ τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θεωρώ ότι ένα average άτομο που είναι queer στην Ελλάδα έχει παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι», σχολίασε με τη σειρά του ο Ανδρέας.

«Ταυτίζομαι φουλ με αυτό και γω! Η αλήθεια είναι ότι εμένα πιο πολύ με περιόριζε η οικογένεια μου παρά το τι θα πει η κοινωνία. Πιο πολύ η μαμά μου, όχι τόσο ο μπαμπάς μου αλλά εντάξει. Σε όποιον το λέω αυτό, τους κάνει εντύπωση αλλά εντάξει. Εγώ δεν έκανα coming out σε κανέναν, δηλαδή δεν το έχω πει. Δεν το έχω πει, όχι ότι φοβάμαι, απλά δεν θέλω να το πω γιατί δεν είναι κάτι που θέλω να το λέω. Από τότε που έφυγα από την Ορεστιάδα δε βιώνω καθόλου μπούλινγκ. Με δέχονται οι άνθρωποι όπως είμαι, αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα μου, ακόμα και τα στρέιτ άτομα, άντρες και γυναίκες. Να πω την αλήθεια με σοκάρει γιατί στην Ορεστιάδα, το να μεγαλώνεις σε μια επαρχία που και η οικογένεια σου και η κοινωνία δεν το δέχεται, είσαι λίγο πιο εγκρατής στις εκφράσεις σου», πρόσθεσε αργότερα ο Αλέξανδρος.

Eυτυχισμένοι οι χρήστες του Twitter με το ραντεβού Αλέξανδρου - Ανδρέα

Οι χρήστες του Twitter φυσικά, δεν άφησαν ασχολίαστο το τυφλό ραντεβού του Αλέξανδρου με τον Ανδρέα και για την ακρίβεια το σχολίασαν με τις καλύτερες αντιδράσεις.

«Μπράβο στο #FirstDates για σήμερα. Ιστορική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση και το λέω σοβαρά» σχολίασε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, «Θεωρώ υπέροχη πρωτοβουλία που η εκπομπή εντάσσει ραντεβού ομόφυλων ζευγαριών», έγραψε άλλος χρήστης.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top