Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ισχύει το δημοσίευμα. Το διαψεύδω εδώ!»

Φήμες την ήθελαν να είναι σε νέα σχέση

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος εφημερίδας, που έκανε λόγο για νέο σύντροφο στη ζωή της, προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας. 

Κατερίνα Καινούργιου: Το πάρτι για τα γενέθλιά της και η εντυπωσιακή τούρτα 

Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Συρίγου για τη φημολογούμενη σχέση του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια σχολίασε το επίμαχο δημοσίευμα και αρνήθηκε τα όσα αναφέρει. 

Καινούργιου για πρώην συντρόφους: «Εγώ τους κάνω μάγκες και γνωστούς»

Κατερίνα Καινούργιου: Διέψευσε on air δημοσίευμα της «Real News» για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου διαψεύδει on air δημοσίευμα της «Real News» για την προσωπική της ζωή

«Και να πω και κάτι, μιας και μου δίνεται η αφορμή. Θα πείτε ότι μιλάω για τον εαυτό μου και δε μ’ αρέσει. Κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα από τη Real News, δεν καταλαβαίνω οι άνθρωποι εκεί είναι πάντα τόσο ευγενικοί… Γιατί, βρε παιδιά, δε με παίρνετε ένα τηλέφωνο; Ότι είμαι σε νέα σχέση (λέει το δημοσίευμα). Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, είναι ένα ψευδές δημοσίευμα. Και επειδή βλέπω ότι το αναπαράγουν διάφοροι το Σαββατοκύριακο, παιδιά δεν ισχύει τίποτα! Ρωτήστε εμένα που τα λέω στα ίσα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ναι μεν δε θα ξαναμιλήσω, το έχω πει… Αλλά όχι να μου χρεώνετε από εδώ και από εκεί σχέσεις. Δεν ξέρω τι γράφανε, αερολογίες. Δεν ισχύει, είναι ψευδές το δημοσίευμα, το διαψεύδω εδώ. Πάμε να προχωρήσουμε» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top