«Super» Κατερίνα: «Είναι κουτός όποιος πιστεύει ότι στήνουμε εντάσεις»

Πώς είναι η σχέση της Χρίσλας Γεωργακοπούλου με την Κατερίνα Καινούργιου

Για το αν θα είναι την επόμενη σεζόν στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και τους «στημένους» καβγάδες στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», απάντησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην κάμερα του Breakfast@Star που τη συνάντησε. 

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου δέχτηκε επίθεση από ταξιτζή: Έχω κάκωση στο μπράτσο

«Παιδιά, πριν από τις εκλογές δε συζητάει κανείς. Δε θα απαντήσω εάν έχω κάνει συζητήσεις με το κανάλι. Αν δεν ήταν καλή η συνεργασία μου με την Κατερίνα Καινούργιου, θα είχα φύγει. Δε φημίζομαι για το ότι όταν δεν περνάω καλά, κάθομαι εκεί», δήλωσε αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Καινούργιου για πρώην συντρόφους: «Εγώ τους κάνω μάγκες και γνωστούς» 

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Η απάντηση για τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star 

Ενώ για τους προσχεδιασμένους τσακωμούς η δημοσιογράφος τόνισε «Ποιοι είναι όλοι αυτοί που το λένε αυτό; Εμείς είμαστε άνθρωποι, οι οποίοι κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον, γνωριζόμαστε, είτε πολύ, είτε λίγο λιγότερο και λέμε αυτό που νιώθει ο καθένας μας. Δεν υπάρχει κάτι στημένο. Νομίζω ότι είναι κουτός, όποιος πιστεύει ότι είναι στημένο αυτό που βλέπει».

Τέλος, δε δίστασε να πετάξει το «καρφί» της στα περιζήτητα πρόσωπα της τηλεόρασης που κάθε χρόνο δέχονται πολλές προτάσεις.

«Αυτό το παλιακό "έχω κι εγώ προτάσεις" δε μ' αρέσει. Δεν το παίζω, δεν το έχω παίξει εδώ και χρόνια», ξεκαθάρισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top