Κρίσιμο επεισόδιο στο MasterChef 2023 - Ποιος θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Δείτε εδώ το trailer της Παρασκευής 28/4

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 27/4, στο πολυαναμενό επεισόδιο του θρυλικού Τοίχυ, ο Νίκος Τράκας, που ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, επέλεξε ως αρχηγός των Μπλε το πλεονέκτημα του να δημιουργήσει την ομάδα του εξ’ ολοκλήρου. Μετά από τις επιλογές του, οι Κόκκινοι ανέδειξαν ως αρχηγό τον Γιώργο Πορφύρη. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε δοκιμασία του Τοίχου!

Ο θρυλικός τοίχος υψώθηκε πάλι στο MasterChef και είναι...silver!

 

MasterChef 2023 - Τι θα δούμε την Παρασκευή 28/4/23

Και οι δυο ομάδες αγωνιούν για το αποτέλεσμα, αφού αναγνωρίζουν αστοχίες και παραλείψεις στα πιάτα τους. Ποια ομάδα, όμως, κατάφερε να επικοινωνήσει καλύτερα και να φτάσει πιο κοντά στο ζητούμενο των έξι πανομοιότυπων πιάτων;

Για πρώτη φορά, η νικήτρια ομάδα θα είναι εκείνη που θα οδηγηθεί στην ψηφοφορία για να επιλέξει το μέλος της που θα μονομαχήσει με τον αρχηγό για να διεκδικήσει το Silver Award. Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον διεθνούς φήμης βραβευμένο pastry chef Antonio Bachour, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα γλυκό υψηλών απαιτήσεων.

pastry chef Antonio Bachour

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να ακολουθήσουν πιστά και με πειθαρχία τα βήματα της συνταγής, να μαγειρέψουν με απόλυτη ψυχραιμία και συγκέντρωση, αφού το παραμικρό λάθος θα κοστίσει ακριβά.

Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει το φετινό Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ, κλείνοντας θριαμβευτικά τη μέρα;

MasterChef 2023: 28/4/23 Trailer

Δείτε το νέο, καθοριστικό επεισόδιο MasterChef απόψε, στις 21:00, στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top