MasterChef: Απόψε δεν έχει «εισβολέα», μόνο αποχώρηση «φωτιά»!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, τη Μ. Τρίτη

Δείτε εδώ το trailer της Μ. Τρίτης 11/4

Απόψε στο MasterChef 2023, τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς είναι η πρώτη φορά που δε θα υπάρξει εισβολή! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Αντιθέτως μάλιστα, μία αποχώρηση – φωτιά έρχεται για να ταράξει τα νερά στον διαγωνισμό μαγειρικής. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη!

MasterChef: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Ηλίας Κιαζόλι, η Στέλλα Κατσέ, ο Νίκος Κοντός και ο Θεόδωρος Γαλάνης δυσκολεύτηκαν με τα 30 λεπτά, που είχαν στη διάθεσή τους, στη δοκιμασία του Mystery Box και τα πιάτα τους δεν ικανοποίησαν τους τρεις κριτές. Έτσι, καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

MASTERCHEF

Μια ευχάριστη έκπληξη, όμως, περιμένει τους τέσσερις υποψήφιους, αφού αρχικά θα διαγωνιστούν σε Δοκιμασία Ασυλίας, που θα δώσει σε έναν την ευκαιρία να αποφύγει τη δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Ποιος ή ποια θα εξασφαλίσει μια θέση στον εξώστη και ποιοι θα βρεθούν τελικά αντιμέτωποι στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον καταξιωμένο chef Μιχάλη Χάσικο, που έχει ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους ένα δημιουργικό πιάτο υψηλών απαιτήσεων.

MASTERCHEF 2023

Το πιάτο, που καλούνται να αντιγράψουν οι υποψήφιοι για αποχώρηση, απαιτεί μαγειρική αντίληψη και καλή οργάνωση. Διαθέτουν, όμως, όλοι την ψυχραιμία που ζητά αυτή η δοκιμασία; Οι υποψήφιοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι απόθεμα μαγειρικής δύναμης διαθέτουν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

masterchef 2023

Μην χάσετε το νέο επεισόδιο του MasterChef, τη Μεγάλη Τρίτη, στις 21:00, στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top