MasterChef: Ο έντονος καβγάς μεταξύ του Γιώργου και του Μότο Μότο!

Μια διαφορετική Ομαδική Δοκιμασία τους περιμένει αυτή τη φορά

Αρχηγό της κόκκινης ομάδας όρισε ο Θόδωρος Γαλάνης τη Μαρία Λαζαρίδου στη νέα ομαδικό δοκιμασία του σημερινού επεισοδίου του MasterChef.

H Μαρία πήρε στην ομάδα της ανάμεσα σε άλλους τον Μότο Μότο όσο και τον Γιώργο Πορφύρη. Όμως οι δυο τους είχαν μία διαφωνία που κατέληξε σε καβγά! Με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν γαλλικά και να αναγκαστεί να τους σταματήσει η αρχηγός της ομάδας τους.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του MasterChef

«Κάποια στιγμή έβλεπα το μπλέντερ και έπαιζε, χτύπαγε, χτύπαγε, χτύπαγε… Χτύπαγε πάρα πολύ ώρα! Αυτή την σάλτσα πραγματικά, αν έχεις τα υλικά μπροστά σου, την φτιάχνεις σε πέντε λεπτά αν την φτιάχνεις για πρώτη φορά και σε δύο λεπτά άμα την κάνεις κάθε μέρα» τόνισε, αρχικά, ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα.

«Γιατί κάνετε τόση πολλή ώρα για ένα τόσο εύκολο πράγμα;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Πορφύρης προς τον Μότο Μότο και τη Μαρία Λαζαρίδου για να συνεχίσει ακάθεκτος με πλήθος παρατηρήσεων. «Έμαθε και ο Πορφύρης να μαγειρεύει! Εντάξει! Πορφύρη, κάνε την δουλειά σου εσύ εκεί» είπε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Μότο Μότο.

«Εγώ την κάνω (σ.σ. τη δουλειά μου), εσύ δεν την κάνεις» φώναξε ο Γιώργος Πορφύρης για να προκαλέσει τα «γαλλικά» του συμπαίκτη του. «Άμα σε γαμ… θα σου πω εγώ μαλ…».

«Ο Πορφύρης να κοιτάξει να γίνει άνθρωπος πρώτα και μετά μάγειρας. Αν νομίζει ότι εγώ πηγαίνω αργά, εκείνος πηγαίνει πολύ πιο αργά από μένα» δήλωσε, επίσης, ο Μότο Μότο στην κάμερα του MasterChef.

MasterChef: Ένταση μεταξύ Γιώργου και Μότο Μότο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top