Μελίνα Κανά: Έπαθα έμφραγμα πάνω στη σκηνή - Βούρκωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Μία ιδιαίτερα προσωπική στιγμή εξομολογήθηκε με συγκίνηση

Μία ιδιαίτερα προσωπική στιγμή εξομολογήθηκε με συγκίνηση η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της εκπομπής Στούντιο 4.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, σε συζήτηση με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Μελίνα Κανά περί πίστης και εσωτερικής δύναμης σε δύσκολες στιγμές, αναφέρθηκε σε ένα δικό της περιστατικό. Μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της, που ήρθε ξανά στο μυαλό, ακούγοντας την περιπέτεια της Μελίνας Κανά. 

Μελίνα Κανά: Έπαθα έμφραγμα την ώρα που βρισκόμουν πάνω στη σκηνή 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό υγείας, το οποίο την βρήκε τη στιγμή τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

«Έπαθα έμφραγμα σε ηλικία 37 χρόνων. Το κατάλαβα γιατί ήταν Σάββατο βράδυ και τραγουδούσα, στη σκηνή το έπαθα. Έπεσα, με πήγαν στο καμαρίνι, έμεινα ξαπλωμένη, έριχναν νερά επάνω μου και πήγα στο νοσοκομείο μετά από δύο μέρες. Δηλαδή, ξαναντύθηκα, έβγαλα όλο το πρόγραμμα και δεν αστειεύομαι καθόλου. Τη Δευτέρα έμαθα, δηλαδή, ότι είχα υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και με έβαλαν στην εντατική κατευθείαν».

«Ένιωθα τέτοιο πόνο στο στήθος, που νόμιζα ότι ένα σιδερένιο χέρι μού πατάει τα κόκαλα. Ήταν τρομερός ο πόνος, δεν μπορούσα να ανασάνω και ίδρωσα από την πρώτη μου τρίχα μέχρι το τελευταίο μόριο του κορμιού μου». 

Η Μελίνα Κανά εξομολογήθηκε ότι «το σωσίβιο της πίστης δε με πρόδωσε ποτέ. Ίσα ίσα που στις δύσκολες μου στιγμές, τότε ήταν που έγινε πιο έντονη η ανάγκη μου να προσεύχομαι και να ζητώ βοήθεια. Ανθρώπινα είναι και τα δυο, δεν μπορώ να πω πως δεν πέρασα και φάσεις στη ζωή μου που αμφέβαλλα, αναρωτιόμουν γιατί αυτό είναι κάτι που μόνο αν πιστεύεις αποδεικνύεται στα μάτια σου μπροστά και το νιώθεις μέσα σου. Αν δεν το πιστεύεις, θα μείνει. Θεωρώ ότι εμένα η πίστη με βοήθησε πολύ στις δύσκολες στιγμές μου».

«Εκεί που ήμουν στο «πάρτε με, σηκώστε με και βγάλτε με έξω», μία φωνή μέσα μου μού είπε: θα αφήσεις το παιδί σου να μεγαλώσει μόνο του στα ξένα χέρια, είσαι νέα κοπέλα, αγόρασες καινούργιο φόρεμα, τα φουστάνια σου ποιος θα τα βάλει; Κατευθείαν σηκώθηκα, ξαναντύθηκα και είπα θα το κάνω, η ζωή δε σταματάει», περιγράφει η Μελίνα Κανά για το έμφραγμα που έπαθε επί σκηνής.

«Είπα: θα ζήσω, θέλω να ζήσω», αναφέρει η τραγουδίστρια και ρώτησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Γιατί βούρκωσες;».

«Γιατί εγώ την έχω ακούσει αυτή τη φωνή μια φορά στη ζωή μου και κάπως… Εγώ νόμιζα ότι μου το ‘λεγε το παιδί μου. Ήταν βρέφος, τόσο δα και νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή της να μου λέει: μαμά, όλα θα πάνε καλά, σήκω», εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια η δημοσιογράφος.

«Καταλαβαίνεις… άκουσα τη φωνή της. Δε μιλούσε, ήταν μωρό, ήταν τριών μηνών», είπε κλείνοντας την προσωπική της ιστορία η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Βούρκωσε στην εκπομπή της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top