Τρέμε MasterChef - Απόψε «εισβάλλει» ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Τις πιο αδύναμες προσπάθειες στην αρχή αυτής της εβδομάδας είχαν η Γιώτα, η Πωλίνα και ο Παύλος. 

MasterChef: Οι χειρότερες προσπάθειες και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 28/3

Η Πωλίνα Βετσίνοβα, ο Παύλος Λούλης και η Γιώτα Λιοπετρίτη δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τα πιάτα που παρουσίασαν στη δοκιμασία του Mystery Box και καλούνται να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MarterChef 2023.

Η Δοκιμασία Αντιγραφής είναι γνώριμη και στους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, αφού έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και τα έχουν καταφέρει με επιτυχία. Γνωρίζουν, λοιπόν, καλά πως για να πετύχουν και πάλι τον στόχο τους θα πρέπει να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της συνταγής.

Ποιος ή ποια, όμως, θα έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια και θα πρέπει να μονομαχήσει με τον νέο «εισβολέα», για να κερδίσει την παραμονή του στο MasterChef 2023;

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από το MasterChef 2022 επιστρέφει για να διεκδικήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, αποφασισμένος, αυτή τη φορά, να μην αφήσει την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου στη μέση.

masterchef

Ο εξώστης «διχάζεται» και πάλι. Όμως, για πρώτη φορά, οι φετινοί διαγωνιζόμενοι φαίνεται να προτιμούν την είσοδο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο διαγωνισμό ενώ οι «εισβολείς» στηρίζουν τον φετινό διαγωνιζόμενο, που υπερασπίζεται τη θέση του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top